Zagreb - Advent

 

Zagreb - Advent

11.12.2021.

Ponovo možemo uživati u prazničnom duhu jednog od najlepših adventskih vašara Evrope. Tematski ukrašene ulice gornjeg i donjeg grada, drvene kućice sa poslasticama i kuvanim vinom i kao najveća atrakcija veliko klizalište, Ledena bajka... Jednodnevni izlet (Subota) 11.12.2021.

1. dan 11.12.: Polazak iz Subotice u 02:00h ispred glavne autobuske stanice. Potom iz Bačke Topole u 02.30. Vožnja auto putem kroz Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Zagreb i obilazak grada peške u pratnji lokalnog vodiča: Trg Kralja Tomislava, Zrinjevac, Trg Bana Jelačića, katedrala, Pravoslavna saborna crkva, Banski dvori, Lotršćak, Cvetni trg… Popodnevni odlazak na adventski vašar u Zagreb, mnogi tvrde da je lepši i od bečkog. Ko voli, nek ponese klizaljke za posetu prelepom ledenom parku… Bogat program, razgledanje i šetnja. Večernji polazak za Suboticu i noćna vožnja.

2. dan 12.12.: auto putem kroz Hrvatsku preko Osijeka sa zadržavanjem radi graničnih formalnosti. Povratak u ranim jutarnjim satima, na autobusku stanicu Subotica.

CENA ARANŽMANA: 4.400,00 Cena za decu do 12 godina: 3.900,00

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • Razgled Zagreba u pratnji lokalnog vodiča po programu 
  • Pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Kovid protokol: Ulazak u Hrvatsku moguć je za vakcinisane, antigenskim BAT testom ili sa PCR testom. Priznaju se vakcine svih proizvođača osim SPUTNIK. U slučaju otkaza zbog promene uslova za ulazak u Hrvatsku agencija vraća kompletnu uplatu za aranžman.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pre polaska na putovanje.

Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa 391221.

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".