Sarajevo

Sarajevo

22-23.06.2024

 

    

 

1. dan 22.06. Polazak u 01.00h iz Subotice ispred glavnog ulaza u autobusku stanicu. Potom iz Bačke Topole. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem Loznica, Zvornik… U jutanjim časovima dolazak u Vlasenicu, pauza. Nastavak do Sarajeva gde se stiže u prepodnevnim časovima. Obilazak u pratnji vodiča. Poseta Svrzinoj kući, karakteristična kuća bogate porodice iz 19. veka koji pokazuje kako se živelo u prošlosti. Potom do crkve Svetog Arhanđela Mihajla, sagrađene još u srednjem veku... Razgled centra grada: Sebilj- čuveni trg sa česmom, Kazandžiluk sa mnoštvom starih zanatskih radionica i prodavnica, Gazi Husref Begova džamija, Bezistan, katolička crkva Srca Isusovog... Slobodno vreme u centru grada za šetnju, degustaciju ćevapa kod Želje... Smeštaj u hotel, nedaleko od centra grada. Slobodno vreme. Noćenje. 

2. dan 23.06. Doručak. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima, vožnja do Vrela Bosne. U podnožju planine Igman, kod naselja Ilidža. Nalazi se spomenik prirode jedinstvene lepote. Reka Bosna izvire u nekoliko jakih kraških izvorišta okruženih zelenilom. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja do mesta Visoko. Poseta arheološkom parku i fakultativni odlazak u tunele Ravne uz pratnju lokalnog vodiča i objašnjenje koncepta piramida. Slobodno vreme u parku za šetnju i individualno razgledanje. Putovanje preko Bosne sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

Hotel BM ***  u Sarajevu. Na 150 metara od objekta nalazi se tramvajska stanica odakle često saobraćaju tramvaji do centra.U hotelu je na raspolaganju besplatan bežični internet. Sobe sadrže TV, garderober i kupatila opremljena tuš kabinom i peškirima.U restoranu se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola. Gostima hotela BM*** na raspolaganju su recepcija otvorena 24 časa dnevno, bar i zajednički salon.

 

CENA ARANŽMANA: Polazak Subotica i B.Topoia: 85 €              Cena za decu do 12. godina: 68 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS.  Mogućnost plaćanja u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.08.2024. Doplata 10 eu za jednokrevetnu sobu.

Cena aranžmana obuhvata:

  •   Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  •   Smeštaj 1 noć u hotelu BM*** u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 ili 1/3 sobama.
  •   Razgled Sarajeva u pratnji vodiča po programu.
  •   Licencirani pratilac grupe
  •   Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima:

  •   Paket ulaznica Sarajevo (Gazi Huserf Begova džamija,Svrzina kuća , Vrelo Bosne... + porcija ćevapa „Kod Želje“ = 10 eu)
  •   Ulaznice Piramide- Visoko 10 eu. Vođena arheološka tura sa posetom tunelima

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Obavezno međunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa putovanja 013/2024

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".