Bavarska

Bavarska

08-12.05.2024

    

Hotel Amedia**** nalazi se u Lustenau, na 15km od turističkog centra Bregenza. Svaka soba je klimatizovana, opremljena sopstvenim kupatilom, kafematima i WiFi. U okviru hotela nalaze se bar, fitnes centar i dnevni boravak. Doručak je švedski sto.
 
Hotel Imperial*** nalazi se u delu Minhena koji se zove Pasing i odlično je povezan gdradskim prevozom sa centrom grada (S Ban- direktno do Marienplaca). Nedaleko je i tržni centar Pasing Arkade. Sve sobe opremljene su Tvom, kupatilima sa fenom. Wifi. U okviru hotela se nalazi Esens restoran.
 
1 dan- 08.05.2024: Polazak grupe iz Bačke Topole u 18:30, potom u 19:00 iz Subotice. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije (Horgoš - Budimpešta – Beč- Minhen).
 
2 dan- 09.05.2024: Konstanca na Bodenskom jezeru. Biser Evrope i rajsko jezero na tromeđi Nemačke,
Austrije i Švajcarske. Poseta aristokratskom izletištu Konstancu sa starim centrom grada sa karakterističnom alpskom arhitrekturom. Fakultativni odlazak do obližnjeg Mainau ostrva. Poznato ostrvo cveća koje godišnje poseti preko milion turista. Vojvoda Fridrih je prvi posejao cveće na ostrvu, danas je to pravi vrt sa 1.200 vrsta ruža, palmama, rododendronima... Osim toga tu se nalazi i barokni zamak. Odlazaku Lustenau na južnoj obali jezera, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
 
3 dan - 10.05.2024: Doručak. Jutarnji polazak i vožnja kroz Bavarsku do Fussena i do dva zamka Neuschwanstein i Hohenschwangau. Obilazak dvoraca sa fakultativnim ulaskom u Neuschwanstein i poseta
mostu Marienbrücke. Neuschwanstein - dvorac iz bajki, sagrađen od strane Ludviga II , u stilu nemačke romanike. Nastavak putovanje kroz Alpe do Linderhofa. Još jedno remek delo nemačke arhitekture i kralja Ludviga II. Nastavak putovanja do Garmisch Partenkirchen-a, slobodno vreme i kraći razgled centralne Ludwigštrase sa karakteristično uređenim fasadama. Nastavak putovanja do Bavarske prestonice Minhena.Dolazak u hotel i smeštaj u večernjim časovima. Noćenje.
 
4 dan -11.05.2024: Doručak. Obilazak Minhena- prestonica i najveći grad Bavarske na reci Isar. Poznat je po bogatoj arhitekturi, kulturnim dešavanjima i „Oktobar festu“. U centru starog grada nalazi se poznata gradska većnica kao i najveća crkva „Frauenkirhe“. Grad dve krajnosti: moderne tehnologije i automobila sa
jedne kao i starih pivnica i „Lederhosen“ sa druge strane. Razgledanje grada u pratnji vodiča: cenar grada-
Marienplatz, Maksimilianum, opera i pozorište… Povratak u hotel. Slobodno vreme u gradu. Usputna
poseta dvorcu Nimfemburg, nekadašnja letnja rezidencija dinastije Vitelsbah i obilazak vrtova (bez ulaska).
Fakultativno, ukoliko sezona dozvoli odlazak do modernog stadiona “Allianz arena” na kojem utakmice igra
Bajern- Minhen. Povratak u hotel, noćenje.
 
5 dan 12.05.2024: Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Vožnja uz Dunav, kroz Nemačku a potom Gornju
Austriju do Linca. Poseta trećeg po veličini grada u Austriji sa razgledom najvećih znamenitosti: Crkva
Svetog Martina, Mozarthaus, Hauptplatz- najveći trg u Evropi okružen prelepim baroknim građevinama gde
možete probati čuvenu Linzer tortu. Nastavak putovanja ka polazišnom mestu gde stižemo u ranim jutarnjim časovima.
 

CENA ARANŽMANA: 330 €

Plativo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. 
Način plaćanja: u jednakim mesečnim ratama do 15.06.2024.

Cena aranžmana obuhvata:

Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, tv, audio...) 
Smeštaj 1 noć u hotelu Amedia***( u 1/2 i 1/3 sobama) u Lustenau na bazi noćenja sa doručkom
Smeštaj 2 noći u hotelu Imperial******( u 1/2 i 1/3 sobama) u Minhenu na bazi noćenja sa doručkom
Licencirani pratilac grupe i vodič
Troškovi organizacije

 

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne i  individualne troškove. Izlet za dvorce sa ulaznicama 50 eu. Mainau ostrvo trenutna cena karte sa rezervacijom je 15eu.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo međunarodno putno osiguranje.

Napomene: cena je formirana na minimun 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pre polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa putovanja 004/2024

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".