PEČUJ - festival svetlosti

PEČUJ - festival svetlosti

06.07.2024.

Jednodnevni izlet (Subota) 06.07.2024.: Polazak grupe iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Dolazak u Pečuj oko 11 časova. Šetnja do centra grada, obilazak znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča: Trg Košut Lajosa, sinagoga, Žolnai fontana, Sečenjijev trg sa džamijom, Pečujska Bazilika, trg Svetog Ištvana do Nacionalnog teatra... Oko 14h odlazak do čuvene “Kiraly“ ulice sa mnoštvom prodavnica i restorana, slobodno vreme tokom popodneva za ručak, po želji odlazak u tržni centar „Arkad” koji se takođe nalazi u centru grada. Fakultativno, postoji mogućnost obilaska muzeja manufakture Zsolnai. U Pečuju se 7-10 jul održava Žolnai festival svetlosti, jedan od najlepših u Evropi. Preko dana grad je u znaku festivala: ulični umetnici, žongleri, akrobate i DJ-evi iz svih krajeva sveta... Ali prava dešavanja počinju kad sunce zadje. U večernjim časovima preporučujemo posetu nekih od lokacija u samom centru grada gde ćete moći da uživate u svetlosnim efektima na fasadama značajnih kulturno-istorijskih objekata. Čak 19 lokacija u centru Pečuja stvoriće jedan divan „Put svetla“. Kasniji polazak iz Pečuja. Povratak u Suboticu u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 3.400,00                        Cena za decu do 12 godina: 3.000,00

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Razgled Pečuja u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa 015/24

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".