Budimpešta

Budimpešta

18.05.2024

    

 

Mogućnost fakultativne posete multimedijalne izložbe „Van Gogh – The Immersive Experience“. U pitanju je višestruko nagrađivana izložba koju je posetilo preko 20 miliona ljudi širom sveta. Ova izložba koristi multimedijalnu tehnologiju za projektovanje najpoznatijih Van Gogovih slika na velike površine, stvarajući impresivno iskustvo za posetioce. Posetioci mogu da prošetaju kroz projekcije i da se osećaju kao da koračaju u svetu Van Gogovih slika.

 

Jednodnevni izlet (Subota) 18.05.2024.: Polazak grupe iz Bačke Topole u 6,30, potom iz Subotice u 07,00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu i panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča. Kreće se od Trga heroja, potom Andraši bulevarom pored Opere i bazilike Svetog Stefana do Budimske tvrđave sa razgledanjem Ribarskog bastiona i crkve Matije Korvina. Odlazak do centra grada. Slobodno vreme za šetnju i individualni obilazak. Preporučujemo da se poseti stara Sinagoga, Trg Eržebet, centralna Vaci ulica i prelepo šetalište uz obalu Dunava. Putnici koji su se opredelii za posetu multimedijalne izložbe Van Goga, uz pratnju vodiča odlaze na izložbu, dok ostali imaju produženo slobodno vreme u centru grada ili slobodno vreme u tržnom centru „Arena“. Posle završetka izložbe, u večernjim satim sledi povratak u Suboticu. Očekivani povratak na polazišno mesto u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 3.600,00 RSD (Subotica), 3.900,00 RSD (Bačka Topola)                Deca do 12 godina: 3.200,00 RSD (Subotica), 3.500,00 RSD (Bačka Topola)

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • Razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu
  • Pratilac grupe i troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:

-Ulaznicu za posetu Van Gogove izložbe 7.000,00 HUF + 500 HUF digitalne naočare ( plaća se na licu mesta pratiocu grupe)

-fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.
Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.
Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa putovanja 010/24

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".