Uvac

Uvac - Zlatibor

25-27. septembar 2020

Hotel ,,Borovi"*** nalazi se u neverovatno lepoj prirodi Sjenice, između guste borove šume i reke Jablanice. U sklopu hotela se nalazi etno restoran, banket sala, kongresni centar, veštačko jezero, staza zdravlja kroz borovu šumu. Moderno opremljene sobe... LCD TV sa satelitskim kanalima, Wifi, komforna kupatila, mini bar...

1. dan 25.09. Polazak u 06.00h iz Subotice sa glavne autobuske stanice. Vožnja do Brankovine uz pauzu radi osveženja putnika. Po dolasku u Brankovinu sledi obilazak istorijskog kompleksa. U ovom selu su živeli i počivaju članovi čuvene porodice Nenadović. Pored njih tu je, po svojoj želji, sahranjena i pesnikinja Desanka Maksimović, koja je u ovom kraju provela svoje detinjstvo i napisala svoje prve stihove. Odlazak do Valjeva. Šetnja centrom grada i obilazak muzeja Muselimov konak, u kojem su izloženi eksponati vezani za period Prvog i Drugog srpskog ustanka. Slobodno vreme za ručak. Nakon ručka polazak za Zlatar. Sledi putovanje preko Divčibara do Zlatara.

Planina Zlatar proglašena je Vazdušnom banjom, Uredbom Vlade Republike Srbije. U imenu ove planine sažeta su sva njena svojstva: mirisne livade i bistra jezera okružena omorikama i brezama, spoj mediteranske i planinske klime, prema istraživanjima najveći broj sunčanih dana u Srbiji, blagotvorni vazduh obogaćen ozonom, beskrajni vidici...

Odlazak do Sjenice i smeštaj u hotel Borovi***. Večera. Slobodno vreme i noćenje.

2. dan 26.09. Doručak. Odlazak do specijalnog rezervata prirode Uvac. Uvac spada u prirodno dobro I kategorije. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji u okviru Starovlaško-raške visije. Okružen je planinama Zlatar, Murtenica, Čemernica, Javor i Jadovnik... Sledi splavarenje Uvačkim jezerom u dužini oko 12-13 km, posmatranje beloglavih supova i drugih ptica, poseta Ledenoj pećini, penjanje do vidikovca Veliki vrh ili Ravni krš (sa spektakularnim pogledom na kanjon Uvca), i povratak na mesto polaska, splavarenjem. Program traje oko 5 sati. Povratak u hotel. Slobodno vreme za šetnju. Večera u hotelu i noćenje.

3. dan 27.09. Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak ka Zlatiboru.

Zlatibor je planina izuzetne lepote, sa blago zatalasanim visoravnima i visokim i strmim padinama koje zajedno sačinjavaju posebna geografska svojstva ovog dragulja zapadne Srbije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i ručak. Nakon ručka polazak za Suboticu. Vožnja autoputem sa pauzom za osveženje putnika. Povratak u Suboticu u večernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 105 eu popust za decu do 12 godina: 90 eu

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 10 eu za jednokrevetnu sobu.

Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2020.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Smeštaj 2 noći u hotelu Borovi*** (u 1/1, 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama opremljene kablovskom i wifi) na bazi 2 polupansiona (doručak- švedski sto, večera- meni posluživanje)

  • Ulaznice za : Brankovinu, Muselimov konak, muzej u Valjevu, rezervat Uvac, Ledenu pećinu i splavarenje Uvcem u pratnji gorske službe...

  • Turistički vodič

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: Individualne troškove.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja 280720 od 19.05.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".