Trebinje-Mostar

Trebinje - Mostar

20-23 avgust 2020.

Smeštaj putnika: Hotel IN, kategorije *** smešten je uz centar Trebinja u pravcu brda crkvina. Nudi klimatizovane sobe sa TV, modernim kupatilima i besplatnim bežičnim internetom. Tip soba: dvo i trokrevetne.

Restoran služi lokalne specijalitete i jela internacionalne kuhinje, a ima kapacitet za 100 gostiju.

1. dan 20.08. Polazak u 22.30 iz Subotice sa parkinga otvorenog univerziteta. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem Zvornik, Goražde…

2. dan 21.08. Dolazak u Trebinje u prepopodnevnim časovima. Šetnja gradom i obilazak u pratnji lokalnog vodiča: pijaca pod platanima, park sa spomenicima Dučiću i Njegošu, Anđelkina kapija… Potom odlazak na Crkvine, brdo iznad grada, gde se nalazi hercegovačka Gračanica i grob Jovana Dučića. Smeštaj u hotel IN***, nedaleko od centra grada. Slobodno vreme. Odlazak do Tvrdoša manastira izgradjenog u 16 veku, u prelepom prirodnom okruženju. Osim što je centar eparhije, poznat je i po proizvodnji kvalitetnog vina. Noćenje.

3. dan 22.08. Doručak. Slobodan dan u Trebinju ili fakultativni izlet u dolinu Neretve. Poseta Mostaru, pod planinom Velež a nad rekom Neretvom preko koje prelazi Stari most iz 16 veka. Šetnja starom varoši u pratnji vodiča- Kujundžiluk u kojoj se nalaze radnje sa starim zanatima: kujundžije, zlatari, tkači ćilima, kafedžinice… Nakon Mostara vožnja do Počitelja. Još jedan stari grad na obali Neretve, pod zaštitom je UNESCO-a. Mesto gde se spajaju Vizantijska i Otomanska arhitektura, opasano ostacima kamenog zida i tvrdjavom. Tu se nalazi čuvena umetnička kolonija a mogu se probati najlepši nar i smokve.

Povratak u Trebinje i slobodno vreme, šetnja starim trgom pod platanima. Noćenje.

4. dan 23.08. Doručak. Polazak ka Srbiji, putem preko Bileće i Sutjeske. Kraće zadržavanje na Tjentištu. Potom do Višegrada. Razgledanje “Na Drini ćuprije”, i Andrić grada sa reke. Putem preko Tare sa usputnom pauzom na Kaludjerskim barama i uz Drinu. Vožnja do Banje Koviljače- pauza. Putovanje preko Šapca i dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 98 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 40 eu za jednokrevetnu sobu.

Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2020.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Smeštaj 2 noći u hotelu IN*** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Trebinju na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)

  • Razgled Trebinja i Višegrada u pratnji vodiča po programu

  • Pratilac grupe

  • Lokalni vodič u Trebinju

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: Izlet za Mostar- Počitelj sa uračunatim lokalnim taksama, razgledom i lokalnim vodičem 10 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjuna-rodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja 220820 od 14.05.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".