Stanišići - Bijeljina

Stanišići - Bijeljina

06.08.2022.

Jednodnevni izlet 06.08.2022.: Polazak grupe iz Subotice u 05:30 h ispred glavne autobuske stanice. Putovanje do etno sela “ Stanišići” sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

Etno Selo "Stanišići" osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina         on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima, koji će sačuvati predstavu jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. vijeka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice. U okviru kompleksa se nalaze i etno restorani gde možete isprobati neke od specijaliteta tradicionalne kuhinje. Slobodno vreme za uživanje u individualnim aktivnostima. 

Popodnevni odlazak do obližnje Bjeljine. Slobodno vreme možete iskoristiti za posetu manastira Sv. Vasilija Ostroškog - čiji hram predstavlja arhitektonsko i umetničko delo visoke vrednosti za čiju su izgradnju angažovani najbolji neimari ovoga kraja, dok će svi ljubitelji šopinga moći da potraže nešto po svom ukusu u Bijeljina City mall.

Polazak za Suboticu i povratak u polazišno mesto u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA: 2.100,00 din                         Deca do 12. godina: 1.700,00 din

Način plaćanja: do polaska na put

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Obilasci po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta.

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 30 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Program putovanja broj: 070522
Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".