Slovenija

Slovenija

Klagenfurt - Kranj - Bled - Radovljica - Ljubljana - Moravske Toplice

11-14.05.2023.

1. dan 11.05. Polazak u 22.00 h ispred autobuske stanice u Subotici. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku ...

2. dan 12.05. U jutarnjim časovima prelazak austrijske granice i dolazak u Klagenfurt ili Celovec. Očuvan stari grad na obali jezera Vorterse. Šetnja i razgledanje u pratnji vodiča: pozorište, gradska većnica, Glavni gradski trg koji čuva spomenik zmaju „Lindvurm“, spomenik Mariji Tereziji i palata Landhaus. Slobodno vreme u gradu ili u tržnom centru „City Arkaden“. Nastavak putovanja preko planinskog prevoja Ljubelj ulazak u Sloveniju pa preko Karavanki i Tržiča do Kranja. Smeštaj u hotel Creina***. Večernja šetnja gradom i razgledanje- Stari grad gde se nalaze Maistrov i glavni trg, potom prešernov spomenik, parohijska crkva te mnoštvo prodavnice i restorana.  Noćenje.

3. dan 13.05. Doručak. U jutarnjim časovima izlet za BLED. U prepodnevnim satima stižemo do Bleda, šetnja u pratnji vodiča. Potom slobodno vreme sa mnoštvom mogućnosti: vožnja brodićem „pletnom“, šetnja oko jezera, bledska tvrđava sa fantastičnim pogledom, poseta čuvenim poslastičarnicama. 

Poseta kanjonu Vintgar. Nedaleko od Bleda u okviru nacionalnog parka Triglav, nalazi se kanjon reke Radovne. Šetnja uređenom stazom kroz kanjon koji se završava vodopadom Šum. Usputna poseta i šetnja „najslađim“ selom Slovenije- Radovljicom. Stari trgovi i karakteristične alpske kuće daju šarm selu u kom se održava festival čokolade i gde bohinjka i dolinka čine Savu. Noćenje u hotelu

4. dan 14.05. Doručak. Polazak iz Kranja i kraća vožnja do slovenačke prestonice... Razgledanje LJUBLJANE u pratnji lokalnog vodiča: barokna gradska većnica, centralna tržnica, katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most... Slobodno vreme za ručak i individualno razgledanje. 

Nakon Ljubljane i vožnje centralnom Slovenijom dolazak do Murske Sobote i posete nadaleko poznatim Moravskim toplicama i Terme 3.000, trosatno kupanje u jednom od najboljih termalnih kupališta Slovenije sa mnoštvo sadržaja... Vožnja kroz Madjarsku sa usputnim pauzama i povratak u polazišno mesto u kasnijim večernjim časovima...

Hotel CREINA*** Kranj predstavlja istorijski, kulturni i sportski centar Gorenjske a hotel Creina je u njegovom srcu, nedaleko od svih gradskih znamenitosti. Hotelski restoran i kafe poseduju prostranu terasu sa koje se pruža pogled na Šmarjetnu goru.

Sobe imaju pogled na grad ili na fantastičnu prirosu Slovenije. Opremljene su kupatilima, sat TV, WIFi – besplatan u hotelu…

   

CENA ARANŽMANA: 190 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 60 eu za jednokrevetnu sobu. 

Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.06.2023.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Smeštaj 2 noći u hotelu  Creina**** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Kranju na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje) 
- Ulaznice za kanjon Vintgar
- Ulaznice 3 h za Terme 3.000
- Razgledi u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pre polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Program putovanja broj 0270523

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".