Prag

PRAG

17-20. oktobar. 2019 

 

Zamislite grad iz bajke. Sa dvorcem na brdu, rekom koja krivuda kroz dolinu ispresecanu starim kamenim mostovima... Zamislite kamene kulesa tornjevima koji ga čuvaju, trgove, stari sat, crkve... Zamislite bajku i posetite Prag da je proživite... “

 

1. dan 17.10.2019. Polazak u 22.00 h ispred autobuske stanice u Subotici. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku i Slovačku...
2. dan 18.10.2019. Nastavak putovanja ka Pragu. Dolazak u prepodnevnim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Obilazak centra grada: Vaclavske Namjesti i spomenik zaštitniku grada Svetom Vaclavu, Lucerna, Starogradski trg sa časovnikom Orloj i spomenikom Janu Husu, Jevrejska četvrt- Jozefov, Karlov most... Potom smeštaj u hotel. Slobodno popodne za vožnju metroom ili tramvajem, individualno razgledanje i šetnju Pragom. Povratak u hotel, noćenje.
3. dan 19.10.2019. Doručak. Fakultativno... U pratnji lokalnog vodiča, izlet u najpoznatiju banju centralne Evrope- Karlove Vari, gde se održava svetski čuven filmski festival, često su fasade ovog bajkovitog grada prikazivane u filmovima. Razgledanje centralnog šetališta: Stara banja, hotel Pupp, kupalište, šetališta, ruska crkva... Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Povratak u Prag u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Fakultativno vožnja brodom Vltavom I razgled grada sa reke (švedski sto). Povratak i noćenje u hotelu.
4. dan 20.10.2019. Doručak. Odlazak do Hradčana, češke predsedničke rezidencije, ranije samostalni grad sa najvećim dvorcem u Evropi, i čuvenom katedralom Svetog Vida, slobodno vreme. Napuštanje Praga i vožnja sa pauzom u tržnom centru Avion kod Brna. Putovanje auto putem ka Subotici. Povratak u kasnim večernjim časovima.

CENA: 115 eu

 
  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2018.
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 2 noći u hotelu *** u Pragu na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
- Lokalni vodič
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne troškove:

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije
- Izlet u KARLOVE VARI, fakultativno po ceni od 10 eu
- Večernja plovidba brodom, rekom Vltavom, sa večerom (švedski sto) 20 eu  

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike.

- Obavezno medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji.

 

      Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.com, www.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".