Prag

PRAG

24-27. oktobar. 2019 

 

“Zamislite grad iz bajke. Sa dvorcem na brdu, rekom koja krivuda kroz dolinu, ispresecanu starim kamenim mostovima… Zamislite kamene kule sa tornjevima koji ga čuvaju, trgove, stari sat, crkve… Zamislite bajku i posetite Prag da je proživite… “

 

1. dan 24.10.2019. Polazak u 22.00 h iz Bačke Topole, potom u 22.30 ispred autobuske stanice u Subotici. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku i Slovačku...

2. dan 25.10.2019. Nastavak putovanja ka Pragu. Dolazak u prepodnevnim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Obilazak centra grada: Vaclavske Namjesti i spomenik zaštitniku grada Svetom Vaclavu, Lucerna, Starogradski trg sa časovnikom Orloj i spomenikom Janu Husu, Jevrejska četvrt- Jozefov, Karlov most... Potom smeštaj u hotel. Slobodno popodne za vožnju metroom ili tramvajem, individualno razgledanje i šetnju Pragom. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan 26.10.2019. Doručak. Fakultativno izlet u DRESDEN… Jedan od najlepših gradova bivše Istočne Nemačke i prestonica Saksonije. Na obali reke Elbe, okružen šumama i bogat parkovima. Grad, bogate kulture i istorije u kom je stvarao Vagner. U poslednje vreme sve omiljenija destinacija za “šoping” turizam.  Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u Prag u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Povratak i noćenje u hotelu.

4. dan 27.10.2019. Doručak. Odlazak do Hradčana, češke predsedničke rezidencije, ranije samostalni grad sa najvećim dvorcem u Evropi, i čuvenom katedralom Svetog Vida, slobodno vreme. Napuštanje Praga i vožnja sa pauzom u tržnom centru Avion kod Brna. Putovanje auto putem ka Subotici. Povratak u kasnim večernjim časovima.

 

CENA: 115 eu

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2018.

Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

- Smeštaj 2 noći u hotelu *** u Pragu na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)

- Lokalni vodič

- Pratilac grupe

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne troškove:

  - Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije

  - Izlet u DRESDEN, fakultativno po ceni od 15 eu 

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po     

    povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike.

    Obavezno medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji.

 

      Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.com, www.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".