Pečuj

Pečuj

06.05.2023.

Jednodnevni izlet 06 maj 2023: Polazak u 7 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Pečuj oko 11 časova. Šetnja do centra grada, obilazak znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča u trajanju od 3h: Trg Košut Lajosa, sinagoga, Žolnai fontana, Sečenjijev trg sa džamijom, Pečujska Bazilika, trg Svetog Ištvana do Nacionalnog teatra... Oko 14h odlazak do čuvene “Kiraly“ ulice sa mnoštvom prodavnica i restorana, slobodno vreme tokom popodneva za ručak, po želji odlazak u tržni centar „Arkad” koji se takođe nalazi u centru grada. Fakultativno, postoji mogućnost obilaska muzeja manufakture Zsolnai.  Oko 19h sledi povratak za Suboticu, sa usputnim stajanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Povratak na polazišno mesto u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 2.500,00 RSD                            Cena za decu do 12 godina: 2.100,00 RSD

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Razgled Pečuja u pratnji lokalnog vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata : fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Ulaz u Žolnai muzej oko 5 eu u protivvrednosti po osobi ukoliko se formira grupa od 15 osoba

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja. 

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije  JP "SUBOTICA-TRANS" 

Program putovanja broj 0300523

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".