Pečuj

 

PEČUJ

23.10.2021.

 

 

Jednodnevni izlet 23 oktobar 2021: Polazak u 7 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Pečuj oko 11 časova. Šetnja do centra grada, obilazak znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča u trajanju od 3h: Trg Košut Lajosa, sinagoga, Žolnai fontana, Sečenjijev trg sa džamijom, Pečujska Bazilika, trg Svetog Ištvana do Nacionalnog teatra... Oko 14h odlazak do čuvene “Kiraly“ ulice sa mnoštvom prodavnica i restorana, slobodno vreme tokom popodneva za ručak, po želji odlazak u tržni centar „Arkad” koji se takođe nalazi u centru grada. Fakultativno, postoji mogućnost obilaska muzeja manufakture Zsolnai. Oko 19h sledi povratak za Suboticu, sa usputnim stajanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Povratak na polazišno mesto u večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.200,00 Cena za decu do 12 godina: 1.700,00

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Razgled Pečuja u pratnji lokalnog vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Ulaz u Žolnai muzej oko 5 eu u protivvrednosti po osobi ukoliko se formira grupa od 15 osoba

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Broj programa 301021
.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".