PRAG, DRESDEN, ČEŠKI KRUMLOV

PRAG, DRESDEN, ČEŠKI KRUMLOV

14-17. mart 2019. 

 

1. dan 14.03.2019. Polazak u 22.30 h iz Bačke Topole potom u 23.00 iz Subotice sa autobuske stanice. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku i Slovačku... 
 
2. dan  15.03.2019. Nastavak putovanja ka Pragu...  PRAG- Prestonica i najveći grad republike Češke. Magični grad mostova, katedrala i pozlaćenih tornjeva. Naseljava ga oko 1.3 miliona stanovnika. Od srednjeg veka stekao je reputaciju jednog od najlepših gradova Evrope a češki umetnici su ga proslavili širom sveta.  Dolazak u prepodnevnim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Obilazak centra grada: Vaclavske Namjesti, teatar Lucerna, Trg Mustek, Stavovsko Divadlo, Starogradski trg sa časovnikom Orloj i spomenikom Janu Husu, Jevrejska četvrt- Jozefov sa sinagogama (Staronova, Maiselova…), Karlov most... Potom smeštaj u hotel. Slobodno popodne za vožnju metroom, individualno razgledanje i šetnju Pragom. Povratak u hotel, noćenje. 
 
3. dan 16.03.2019. Doručak. Fakultativno odlazak u  DRESDEN… Jedan od najlepših gradova bivše Istočne Nemačke i prestonica Saksonije. Na obali reke Elbe, okružen šumama i bogat parkovima. Grad, bogate kulture i istorije u kom je stvarao Vagner. U poslednje vreme sve omiljenija destinacija za “šoping” turizam.   Razgled starog gradskog jezgra: Zwinger, katedrala, dvorac na Elbi, “Frauenkirche”, Bruhlska terasa, zid Saskih vojvoda,  opera Semper… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u Prag u popodnevnim časovima. Večernji odlazak do Hradčana, češke predsedničke rezidencije, ranije samostalni grad sa najvećim dvorcem u Evropi, i čuvenom katedralom Svetog Vida, razgled. Slobodno vreme. Povratak i noćenje u hotelu. 
 
4. dan 17.03.2019. Doručak. Napuštanje Praga i vožnja predelima centralne češke preko Tabora i Budjejovica do... ČEŠKI KRUMLOV... Srednjevekovni grad nastao u 13 veku oko trećeg po veličini dvorca u češkoj- „Jindrihov Hradec“. Jedinstven je primer srednjevekovnog grada, koji je nedirnut ostajao kroz vekove. I stoga je još od 1992 na UNESCO-voj listi svetske baštine, svake godine ga poseti više od milion ljudi. Razgled grada prepunog legendi: crkva svetog Vida, gradski trg sa fontanom, most na plaštu... Slobodno vreme da se „izgubite“ u starim vijugavim uličicama... Nastavak putovanja kroz Češku potom Austriju sa pauzama kod Linza i Beča. Putovanje auto putem ka Subotici. Povratak u kasnim večernjim časovima.  

 

CENA: 120 eu  

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.06.2019. 
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska. 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 2 noći u hotelu*** u Pragu na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
- Razgled Praga i Krumlova u pratnji vodiča po programu
- Lokalni vodič
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove:   

- Izlet za DRESDEN u pratnji lokalnog vodiča 25 e
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije 

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike.

- Obavezno medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji. 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".