Leptokaria

Leptokaria

Naselje sa prelepom plažom, mirnim morem i ljubaznim domaćinima. Izuzetno je za porodični odmor sa mnoštvom sadržaja za najmlađe. U ponudi je i veliki broj izleta, u neposrednoj blizini je antički grad te pećina u kojoj je rođen Orfej.


ORGANIZATORI PUTOVANJA:

Atlantic

Piano

Hellena

Avenija

Nei Pori

Nei Pori

Nei Pori, primorsko selo u podnožju planine Olimp., oblast Pierija. Dugačka peščana plaža sa zlatnim peskom i postepenim ulazom u more. Šetnja u večernjim časovima je prijatna, bez bučnih kafića i diskoteka, zbog toga oni koji traže mesto sa bogatim noćnim provodom, treba da potraže na drugom mestu.

ORGANIZATORI PUTOVANJA:

Avenija

Piano

Hellena

Avenija

Robinson

Olympic Beach

Olympic Beach

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno 2 kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem. Pored plaže ova dva mesta povezuju lepo, noću osvetljeno šetalište i biciklistička staza. Olympic Beach odlikuje prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni zivot.
Na plaži se nalazi deo za sopstvene suncobrane i peškire, a postoji i odvojeni deo sa udobnim ležaljkama i suncobranima. Pod njima se moze uživati pod uslovom da se u obližnjem kafiću naruči jedno piće. Na plaži postoje tuševi. Olympic Beach je udaljen 7 km od Katarinija. Solun je udaljen 70 km, do kojeg se može lako stići autobusom.

ORGANIZATORI PUTOVANJA:

Atlantic

Piano

Avenija

Paralia

Paralia

U podnožju planine Olimp, jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralia, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovalista Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini. Paralija obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta kako za porodice sa decom tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa ludim provodom. Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka. Paralija važi za mesto u koje radi noćnog provoda dolazi kako cela Olimpska rivijera tako i čitava severna Grčka. Centar zabave severne Grčke, Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.

ORGANIZATORI PUTOVANJA:

Atlantic

Piano

Hellena

Platamon

Platamon

Platamon predstavlja jedno od najstarijih turističkih letovališta egejske obale, sa vrlo povoljnim geografskim položajem, toplim morem i kulturnim bogatstvom u okruženju koji će učiniti Vaš boravak raznovrsnim. Prema predanju ime Platamon potiče ili od platan drveća koje se nalazi u okolini grada ili od široke peščane plaže. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi venecijanski dvorac.
Brojni turistički i ugostiteljski objekti, fantastična mediteranska klima i prijatna atmosfera pružiće odmor i zabavu za sve uzraste.

ORGANIZATORI PUTOVANJA:

Atlantic

Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.