Manastir Tumane

Manastir Tumane

18.07.2020


Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 1.00 ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja autoputem preko Beograda i Požarevca do manastira Tumane. Na prelepom mestu skriven od ljudi i okružen šumom, na obali Tumanske reke nalazi se manastir u kom se čuvaju mošti prebodobnog Zosima Sinaita. Ambijentalna lepota s jedne i duhovni mir sa druge strane, te prisustvo svetinja, manastir Tuman čini vrednim kako u duhovnom tako i u kulturno istorijskom smislu. Kao retko koja svetinja, ovaj braničevski manastir ostavlja divan utisak svakome ko se u njemu nadje, pleneći lepotom i okruženjem u kom se nalazi. Prisustvovanje jutarnjoj liturgiji. Slobodno vreme u manastiru za molitve i šetnju do isposnice i čudotvornog izvora u šumi, udaljene oko 1 km od manastira.

Nastavak putovanja braničevom do Srebrnog Jezera. Ovaj rukavac Dunava popularna je turistička destinacija, mnogi ga zovu „Srpsko more“ sa brojnim zabavnim sadržajima: Akva park, turistički brodići mnoštvo restorana i kafea. Slobodno vreme za odmor i šetnju. Fakultativno ručak u restoranu.

Odlazak do obližnjeg Smedereva. U pratnji lokalnog vodiča, šetnja Smederevskom tvrdjavom, poznatijom kao Jerinin grad. Retko očuvan primer srednjevekovne fortifikacione arhitekture. Slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju centrom grada. Polazak auto putem preko Beograda sa usputnom pauzom do Subotice, gde se stiže u večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.750,00 cena za decu do 12 godina: 2.200,00

Način plaćanja: Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Ulaznice za: Smederevsku tvrđavu

  • Pratilac grupe i turistički vodič

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbežena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Program putovanja broj 320720 od 17.06.2020

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".