Krakow - Zakopane - Banjska Bistrica

Krakow - Zakopane - Banjska Bistrica

13. - 16.04.2020.

 

 

1.dan – 13.04. Polazak u večernjim časovima. Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

2.dan – 14.04. Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada u trajanju od 3h: Vavel brdo sa kraljevskim dvorcem i katedralom, pećina Zmaja - simbol Krakova, stari gradski trg Rinek, zvonik spomenik Adamu Mickijeviču, Crkva sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, ulice Kanonica, Grocka, Florijanska sa kulom i Barbakanom.
Smeštaj u hotel***, udaljen od centra grada ali povezan direktnom tramvajskom linijom. Slobodno vreme za individualne aktinosti, odlazak u centar grada na večernju šetnju. Noćenje.

3. dan – 15.04. Doručak. Fakultativo odlazak u Zakopane. Najveći turistički centar Poljske. Slobodno vreme i šetnja centralnom Krupovki ulicom. Sa kakrakterističnim drvenim fasadama u kojima su smeštene prodavnice suvemira i kvalitetni restorani. Vožnja planinskim vozićem do vrha i vidikovca Gubalowka 1.123 m odakle seže pogled na grad i obližnje vrhove. Mogućnost spusta toboganom.
U povratku slobodno vreme u centru Krakova, i obilazak nekih od  najvažnijih gradskih znamenitosti: Glavni trg , koji je najveći trg u Evropi i potiče iz srednjeg veka, na trgu je uvek živo, oni koji žele mogu da se provozaju nekom od mnogobrojnih kočija. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan– 16.04. Doručak. Polazak ka Srbiji  sa usputnim zadržavanjem Potom ulazak u Slovačku i usputno zaustavljanje u Banskoj Bistrici. Jedan od najlepših gradova Slovačke, ugnježđen medju planinama. Zimi popularno skijalište. Šetnja starim trgom kojim dominira krivi toranj pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme za odmor i razgledanje. Povratak u večernjim časovima.

 
 

CENA: 130 eu

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.04.2020.
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika.

 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Volvo, Neoplan...

- Smeštaj 2 noći u hotelu*** u Krakovu na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)

- Izlet za Banjsku Bistricu

- Lokalni vodič

- Pratilac grupe

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove:

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije

- Izlet za Zakopane 25 eu (min 25 prijavljenih) sa kartom za voz

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 180 dana

po povratku sa putovanja.

 

 

Hotel ***nalazi se u tihom delu Krakova, nudi elegantan smeštaj u sobama sa satelitskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom. Sobe su opremljene: tuš/wc, telefon... Recepcija hotela radi 24 sata dnevno. Odlično povezan tramvajem sa centrom grada. U okviru hotela je restoran, doručak je na bazi švedskog stola, individualno posluživanje.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.com, www.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".