Istanbul

Istanbul

17-22.11.2020

1. dan 17.11. Polazak u 13.30 iz Subotice ispred autobuske stanice, potom ulasci Bačka Topola- Novi Sad- Beograd... Vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, auto putem preko Niša do Bugarske. Prelazak granice, vožnja preko Sofije i Plovdiva prema Turskoj...

2. dan 18.11. Dolazak u Istanbul. Smeštaj u hotel*** u delu grada Fatih- Laleli, na samo 20 minuta peške od Kapali čaršije. Slobodno vreme za odmor od puta. Info šetnja sa pratiocem grupe Kapali čaršija. Povratak u hotel. Noćenje

3. dan 19.11. Doručak. Nakon doručka fakultativna ekskurzija, obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenitosti grada: Aja Sofija (nekada najveca crkva, danas muzej), Plava džamija i Topkapi palata (u kojoj su boravili sultani od 15 do 19 veka, medju kojima i Sulejman Veličanstveni)... Slobodno vreme za razgledanje i kupovinu. Preporuka – odlazak na Kapali čaršiju, bazar sa preko 5.000 radnji. Slobodno vreme. Noćenje u hotelu.

4. dan 20.11. Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča... Zlatni rog – Galata most - moreuz Bosfor – prelazak na azijsku stranu preko Zlatnog roga i mosta Galata do vidikovca Čamlidža sa koga se pruža pogled na grad - centar grada Taksim. Poseta patrijaršiji u kvartu Fener. Po želji, fakultativni odlazak na dnevno krstarenje Bosforom u trajanju od 2 sata uz razgledanje grada... Poseban doživljaj videti najveće znamenitosti sa mora... Obilaze se Zlatni rog, vide se Aja Sofija kao i Rumenli Hisar i Dolmabahče. Poseta Carigradskoj patrijaršiji. Slobodno popodne u gradu. Noćenje u hotelu.

5. dan 21.11. Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualno razgledanje, kupovinu i uživanje u gradu i ručak. Polazak ka Srbiji u podnevnim časovima. Vožnja kroz Tursku – granica i Bugarsku sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. dan 22.11. Povratak u Novi Sad, Bačku Topolu, potom u Suboticu u jutarnjim časovima.

 

 

CENA ARANŽMANA: 155 eu

Način plaćanja: u mesečnim ratama zaključno sa 15.03.2021. Popust za decu do 12 godina 125 eu,

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Smeštaj u HOTEL 3* u Istanbulu na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u dvo i trokrevetnim sobama

  • Obilasci po programu

  • Pratilac grupe

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove. Fakultativi troškovi i izleti u organizaciji lokalne agencije sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku (minimum 30 prijavljenih za realizaciju):

- Izlet : Aja Sofija- Plava Džamija- Topkapi 40 eu

- Krstarenje Bosforom (plovidba brodom) i Vaseljenska patrijaršija 25 eu

- „Tursko veče“ . Večera u nacionalnom restoranu sa programom 30 eu

Popust: paket tri izleta za 85 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Putnici koji poseduju putne isprave neke druge države dužni su sami se raspitati o viznom režimu zemalja kroz koje putuju. Za mladje od 18 godina koji ne putuju sa oba roditelja obavezna je saglasnost.

Obavezno zdravstveno osiguranje koje možete uplatiti u agenciji po uslovima osiguravajuće kuće.

Napomene: cena je formirana na minimum 40 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 391120

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".