Black Friday

Black Friday

25 novembar 2022.

PARNDORF FASHION OUTLET

Jednodnevni izlet 25.11.2022.: Polazak grupe iz Subotice u 05:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja autoputem sa usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Austriju i poseta PARNDORF FASHION OUTLETU... Šoping selo sa skoro 140 različitih prodavnica najpoznatijih svetskih marki sa stalnim popustima 30-70% koji su još izraženiji za Crni petak. Da najmlađima ne bude dosadno tu je izgrađena i igraonica, a možete predahnuti u nekom od brojnih restorana. Kupovina i individualni obilazak u trajanju od oko 6 časova. Polazak za Suboticu. Očekivani dolazak u ranim jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 38 €                                         Cena za decu do 12 godina: 32 €

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Pratilac
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove. 

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja. 

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 251122

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".