BANJA LUKA

BANJA LUKA

29 - 31. oktobar 2021

 

1. dan 29.10. Polazak u 22.30 iz Subotice sa parkinga otvorenog univerziteta. Potom iz Bačke Topole. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem preko Šapca…

2. dan 30.10. Dolazak u Travnik i kraći razgled rodnog mesta Ive Andrića. Potom odlazak u Jajce „Grad kamena, vode i svetla”. Posetićemo jedan od najlepših vodopada Evrope, gde se čista i moćna Pliva uliva u Vrbas. Potom poseta centru grada i tvrđavi koja se nadvija nad njom, na najvišoj tački od 470 metara. Nekada sedište bosanskog kralja Tvrtka, na zidinama se još uvek vidi urezan grb Kotromanića. Jajce je poznato i u novijoj istoriji. 29 novembra 1943 ovde se održalo drugo zasedanje Avnoja. Po želji može se posetiti muzej posvećen ovom događaju na obali reke Plive. Nedaleko od grada je Plivsko jezero nastalo izgradnjom Hidroelektrane i čuveni Mlinčići – stare, očuvane Vodenice. Povratak ka Banja Luci sa usputnom posetom Krupe na Vrbasu. Mesto gde reka Krupa izlazi iz kanjona i uliva se u Vrbas, sa prelepom prirodom, vodopadima, izvorima i mlinovima. Dolazak u Banja Luku i smeštaj u hotel*** odmor od puta. Slobodno vreme u gradu za šetnju, posetu obali Vrbasa i parku Petar Kočić, te individualno razgledanje. Noćenje.

3. dan 31.10. Doručak. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima, prepodnevna šetnja i razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Grad na obali reke Vrbas, gde se bosanske planine spuštaju ka dolini Save. Privredni i kulturni centar republike srpske. Šetnja gradom i obilazak u pratnji lokalnog vodiča: Tvrđava Kastel, Ferhadija džamija, Safikadin grob, Tržnica, Gospodska ulica, Banski Dvori, crkva svete Tojice... Polazak i putovanje severnom Bosnom, preko Doboja do Bjeljine. Odmor i pauza za kraće razgledanje u etno selu Stanišići, nadomak Bjeljine. Prelazak granice i vožnja kroz Srbiju sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima
 


 

CENA ARANŽMANA: 78 eu

Cena za decu do 12 god.: 63 eu

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 15 eu za jednokrevetnu sobu. Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.01.2022

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 1 noć u hotelu *** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Banja Luci na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje)
- Razgled u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Lokalni vodič u Banja Luci
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja 341021

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".