Trebinje

Trebinje

05-08.09.2024.

    

Hotel IN*** raspolaže podzemnom garažom, liftom, restoranom za potrebe gostiju. Kongresna dvorana je opremljena potrebnim tehničkim uređajima za organizaciju seminara i drugih skupova. Gostima je omogućen pristup internetu u sobama i internet-kafeu. Smeštaj gosttiju je u 1/1,1/2 ili 1/3 sobama. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, grejenje, klima uređaj, TV i WiFi.

1. dan (05.09.2024.) Polazak u 22:30h iz Subotice ispred glavne autobuske stanice. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe preko Novog Sada, Šapca, Loznice, Goražda uz obavljanje graničnih formalnosti.

2. dan (06.09.2024.) Dolazak u Trebinje u prepodnevnim časovima. Odlazak na Crkvine, brdo iznad grada, gde se nalazi hercegovačka Gračanica i grob Jovana Dučića. Odlazak do manastira Tvrdoš koji je sagrađen na temeljima crkve iz IV veka i spada u red najstarijih kulturno istorijskih spomenika u Republici Srpskoj. Potom sledi obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Šetnja do pijace pod platanima, parka sa spomenicima Dučiću i Njegošu, zatim Anđelkine kapije. Nakon obilaska, smeštaj u hotel IN*** koji se nalazi nedaleko od centra grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan (07.09.2024.) Doručak. Slobodan dan u Trebinju ili fakultativni izlet u Dubrovnik. Polazak u Dubrovnik u prepodnevnim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Obilazak centra grada: palata Sponza, Orlandov spomenik, Stradun... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šetnju starim gradom.Sledi povratak u Trebinje. Slobodno vreme za šetnju starim trgom pod platanima. Noćenje.

4. dan (08.09.2024.) Doručak. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima. Vožnja do Tjentiša, centra nacionalnog parka Sutjeska oivičenog šumama planina Vučevo, Zelengora, Maglić, Ozren, Volujak. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje spomenika. Nastavak putovanja preko Foče do Višegrada. Poseta čuvene “Na Drini Ćuprije” – mosta Mehmed Paše Sokolovića iz 1577. godine. Potom sledi poseta Andrićgradu, nastalom kao ideja našeg čuvenog režisera Emira Kusturice a posvećenog nobelovcu Ivi Andriću. Slobodno vreme za ručak i individualno razgledanje. Nastavak putovanja dolinom reke Drine sa pauzama po potrebi grupe i obavljanjem graničnih formalnosti. Dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 155 €                                            Deca do 12 godina: 125 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS.  Doplata za 1/1 sobu 40 eu


Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2024.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Smeštaj 2 noći u hotelu IN *** u Trebinju na bazi noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola.
- Razgled Trebinja-Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica, Tjentišta i Višegrada u pratnji vodiča
- Licencirani pratilac/vodič grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove. Izlet za Dubrovnik 20 eu (plaća se na licu mesta predstavniku turističke agencije).

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Međunarodno zdravstveno putničko osiguranje.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pre polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

PROGRAM PUTOVANJA BROJ  020/24

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".