Budimpešta

Budimpešta

24.08.2024

 

Jednodnevni izlet (Subota) 24.08.2024.: Polazak grupe iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja (3h) autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu oko 11:00h. Nakon toga sledi panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti: Andraši bulevar i Bazilika Svetog Sefana. Potom odlazak na Budimsku tvrđavu– razgledanje “Ribarski bastion” i crkva Matije Korvina. Obilazak centra grada – Vaci ulica, šetnja gradom, slobodno vreme za kupovinu i pauzu za ručak. Oko 16:00 h se odlazi u tržni centar Campona gde se obilazi najveći morski akvarijum u centralnoj Evropi – Tropikarijum. Slobodno vreme. Polazak iz Budimpešte za Suboticu. Očekivani dolazak u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 3.600,00 RSD (Subotica), 3.900,00 RSD (Bačka Topola)                Deca do 12 godina: 3.200,00 RSD (Subotica), 3.500,00 RSD (Bačka Topola)

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • Razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu
  • Pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.
Ulaz u Tropicarium 3.800 HUF ukoliko se formira grupa od 15 osoba. Do 18 i stariji od 65 god. 2.900 HUF

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.
Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.
Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa putovanja 018/24

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".