Budimpešta - Advent

Budimpešta - Advent

09.12.2023.

Jednodnevni izlet (Subota) 09.12.2023: Polazak grupe iz Subotice u 06,00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu i panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti. Kreće se od Trga heroja potom Andraši bulevarom pored Opere i bazilike Svetog Stefana do Budimske tvrđave sa razgledanjem Ribarskog bastiona i crkve Matije Korvina...Šetnja i individualni obilazak centra grada. Gde preporučujemo da se poseti stara Sinagoga, Trg Eržebet, centralna Vaci ulica i prelepo šetalište uz obalu Dunava. Slobodno vreme za posetu adventskim vašarima. Najveći su na Verešmarti trgu i kod Bazilike Svetog Stefana. Polazak iz Budimpešte za Suboticu. Očekivani dolazak u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 3.500,00                        Cena za decu do 12 godina: 3.000,00

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa 3121223

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".