Prag Advent

Prag Advent

30.11 - 03.12.2023.

1. dan 30.11. Polazak u 21.30 iz Bačke Topole potom u 22.00 h ispred autobuske stanice u Subotici. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku i Slovačku...

2. dan 01.12. Dolazak u Prag u jutarnjim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Obilazak centra grada: Vaclavske Namjesti i spomenik zaštitniku grada Svetom Vaclavu, Lucerna, Starogradski trg sa časovnikom Orloj i spomenikom Janu Husu, Jevrejska četvrt- Jozefov, Karlov most... Slobodno vreme u centru grada. Smeštaj u hotel, odmor od puta. Slobodno popodne za vožnju metroom, razgledanje, šetnju Pragom i posetu adventskom vašaru na Starohradskim Namjestima. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan 02.12. Doručak. Izlet u Dresden… Jedan od najlepših gradova bivše Istočne Nemačke i prestonica Saksonije. Na obali reke Elbe, okružen šumama i bogat parkovima. Grad, bogate kulture i istorije u kom je stvarao Vagner. U poslednje vreme sve omiljenija destinacija za “šoping” turizam.  Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti- jedan od najlepših božićnih vašara Nemačke. Povratak u Prag u popodnevnim časovima. Slobodno veče u Pragu ili večernja plovidba turističkim brodom uz razgledanje znamenitosti sa reke: Karlov most, Hradčani, park Letna, Čehov most, Štvanice… Povratak u hotel i noćenje.

4. dan 03.12. Doručak. Prepodnevni odlazak do Hradčana, češke predsedničke rezidencije, ranije samostalni grad sa najvećim dvorcem u Evropi i čuvenom katedralom Svetog Vida. Silazak Malom Stranom do Karlovog mosta, potom obalom Vltave do Čehovog mosta. Polazak iz Praga i vožnja centralnom Češkom do Brna sa pauzom u tržnom centru. Potom pored slovačke prestonice Bratislave preko Mađarske do polazišnog mesta, gde se stiže u kasnim večernjim časovima.

Hotel Energie*** nalazi se u delu Praga koji se zove Motol. Odlično je povezan sa centrom grada direktnom tramvajskom linijom. Sobe sadrže TV sa ravnim ekranom i prostor za sedenje. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem, fenom za kosu i peškirima. Hotel Energie raspolaže terasom i recepcijom koja radi 24 časa dnevno. Ostali sadržaji obuhvataju turistički desk, ostavu za prtljag i prodajni automat.

      

CENA ARANŽMANA: 165 €                                            Deca do 12 godina: 125 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 60 eu za jednokrevetnu sobu.
Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.01.2024.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Smeštaj 2 noći u hotelu  Energie*** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Pragu na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje)  
- Razgled Praga u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: 

- Izlet za Dresden sa uračunatim lokalnim taksama, razgledom i lokalnim vodičem 25 eu.
- Plovidba Vltavom turističkim brodom sa večerom tipa švedski sto u trajanju od 2 sata 25 eu

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 0221223

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".