Zagreb - Advent

Zagred Advent

02.12.2023

Među najlepšim adventskim vašarima Evrope. Tematski ukrašene ulice gornjeg i donjeg grada, drvene kućice sa poslasticama i kuvanim vinom i kao najveća atrakcija veliko klizalište, Ledena bajka...

Jednodnevni izlet 02.12.2023:  Polazak iz Subotice u 02.00h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja auto putem kroz Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Zagreb i obilazak grada peške u pratnji lokalnog vodiča: Trg Kralja Tomislava, Zrinjevac, Trg Bana Jelačića, katedrala, Pravoslavna saborna crkva, Banski dvori, Lotršćak, Cvetni trg… Popodnevni odlazak na adventski vašar u Zagreb, mnogi tvrde da je lepši i od bečkog. Ko voli, nek ponese klizaljke za posetu prelepom ledenom parku… Bogat program, razgledanje i šetnja. Večernji polazak za Srbiju i noćna vožnja, auto putem kroz Hrvatsku preko Osijeka sa zadržavanjem radi graničnih formalnosti. Povratak u ranim jutarnjim satima 03.12. na polazišno mesto.

CENA ARANŽMANA: 5.250,00 rsd

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...) marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Razgled Zagreba u pratnji lokalnog vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije
 

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa putovanja 3101223

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".