Zagreb - Advent

Zagreb - Advent

10-11 decembar 2022.

1. dan 10.12.: Polazak iz Subotice u 04:00h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja auto putem kroz Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Zagreb i obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Kralja Tomislava, Zrinjevac, Trg Bana Jelačića, katedrala, Pravoslavna saborna crkva, Banski dvori, Lotršćak, Cvetni trg… Odlazak do hotela, smeštaj i odmor od puta.

Popodnevni odlazak na adventski vašar u Zagreb, mnogi tvrde da je lepši i od bečkog. Ko voli, nek ponese klizaljke za posetu prelepom ledenom parku… Bogat program, razgledanje i šetnja. Povratak u hotel. Smeštaj je u Samoboru na dvadesetak kilometara od Zagreba. Hotel Lavica ***. Noćenje.

2. dan 11.12.: Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u jedan od  zagrebačkih tržnih centara. Slobodno vreme za kupovinu i razgled. Nastavak putovanja i popodnevni dolazak u Osijek. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča… Centar grada, Konkatedrala, pešački most. Odlazak do starog dela- Tvrđa. Šetnja, potom slobodno vreme za osiječki adventski vašar. Nastavak putovanja. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica.

CENA ARANŽMANA: 95 €                                            Deca do 12 godina: 82 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 35 eu za jednokrevetnu sobu. 

Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2023. 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Smeštaj 1 noći u hotelu Lavica *** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Samoboru na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje)
- Razgled u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima. 

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji. Nema Covid ograničenja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 911222

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".