Vesprem - Sekešfehervar

Vesprem - Sekešfehervar

11.11.2023.

11.11. Polazak iz Bačke Topole u 4.00, potom iz Subotice u 04:30h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Vesprem. Grad vetra, muzike i evropska prestonica kulture u 2023. Ali najpoznatiji njegov naziv je Grad Kraljica, pošto su se vekovima, kraljice mađarske krunisale u Vespremu. Posebno ga je volela kraljica Gizela, čija kapela i danas stoji tu.  Stari grad  ulice su posebno obnovljeni za prestižnu evropsku titulus a posebnom pažnjom na istorijske građevine. Šetnja u pratnji vodiča: Trg Slobode, Gradska većnica, Vatrogasni toranj, Stari grad…
Odlazak do obližnjeg Sekešfehervara ili Stonog Beograda, kako ga mi zovemo. Osnovan 972 od strane mađarskog kralja Geze, jedan je od najstarijih i najlepših gradova Mađarske. Šetnja starim gradskim ulicama: Basilika Svetog Stefana, gradska zvona, ostaci basilike gde su krunisani mađarski kraljevi, Verešmartijevo pozorište. Srpska varoš sa pravoslavnom crkvom Svetog Jovana, u kojoj kao da je vreme zaustavljeno u 19. veku. Slobodno vreme u gradu i Alba Plaza tržnom centru.

Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica, potom u Bačku Topolu.

CENA ARANŽMANA: 3.990,00              cena za decu do 12 godina: 3.300,00

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...),  
- Razgled u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj  3011123

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".