Tihanj festival lavande jun

FESTIVAL LAVANDE
Šiofok - Tihanj

27.06.2020

 

 

Jednodnevni izlet (Subota) 27.06.2020.: Polazak grupe iz Subotice u 06:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja (oko 4h) sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Šiofok, najveći grad na jezeru Balaton. Razgled grada u pratnji vodiča i slobodno vreme za šetnju i ručak. Nakon toga sledi vožnja trajektom do poluostrva Tihanj, gde se održava Festival lavande. Obilazak grada koji predstavlja muzej na otvorenom sa starim panonskim kućama, suvenirnicama, radnjama, pijacom... Obilazak Benediktanske opatije iz 12. veka i brda (čuveni tihanjski eho). Odlazak na festival lavande sa mnogobrojnim programima. Slobodno vreme. Povratak putem premo Sekešfehervara. Očekivani dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 2.850,00 dinara Cena za decu do 12 godina: 2.300,00 din

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Razgled Šiofoka i Tihanja u pratnji lokalnog vodiča po programu

  • Vožnju trajektom do poluostrva Tihanj

  • Pratilac grupe

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 40 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Broj programa 070320 od 04.03.2020
.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".