Temišvar

TEMIŠVAR

24.03.2018.

 

Jednodnevni izlet 24.03.2018. (Subota): Polazak u 7.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćom usputnom pauzom u Kikindi. Dolazak u Temišvar, najveći  i najznačajniji grad Banata, često zbog svoje lepote nazivan i „Mali Beč“. U pratnji lokalnog vodiča sledi razgledanje: „Piaţa Victoriei“, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice te reprezentativna zdanja secesije... „Piaţa Libertăţii“, na kojem se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decebala. Odlazak na Trg jedinstva „Piaţa Unirii“,  na kojem su stub kuge, rimokatolička crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, pored koje je spomenik Milošu Crnjanskom. Sledi slobodno vreme za šetnju i odlazak u jedan od velelepnih parkova, nadaleko poznati “Park ruža“ ili odlazak u tržni centar „Iulius“. Polazak za Suboticu, sa usputnim stajanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Povratak na polazišno mesto u večernjim časovima.

 

PROMO CENA ARANŽMANA: 1.900,00

 

Opšte odredbe: Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

- Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 3 dana pre polaska.
- Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.
- Deca do 12 godina = 1.700,00

Cena aranžmana obuhvata: Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)

- Pratilac grupe. Lokalni vodič u Temišvaru
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove.

- Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja, u agenciji možete kupiti polisu

Obaveze za putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Rok važnosti putne isprave mora da bude 6 meseci po povratku sa putovanja.

 

 

Ovo je reklamni letak, detaljan program putovanja potražite u turističkoj agenciji.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".