Temišvar

Temišvar

24.06.2023.

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 7.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćom usputnom pauzom u Kikindi. Dolazak u Temišvar, najveći  i najznačajniji grad Banata, često zbog svoje lepote nazivan i „Mali Beč“. U pratnji lokalnog vodiča sledi razgledanje: „Piaţa Victoriei“, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice te reprezentativna zdanja secesije... „Piaţa Libertăţii“, na kojem se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decebala. Odlazak na Trg jedinstva „Piaţa Unirii“,  na kojem su stub kuge, rimokatolička crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, pored koje je spomenik Milošu Crnjanskom. Sledi slobodno vreme za šetnju i odlazak u jedan od velelepnih parkova, nadaleko poznati “Park ruža“ ili odlazak u tržni centar „Iulius“. Polazak za Suboticu, sa usputnim stajanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Povratak na polazišno mesto u večernjim časovima.

CENA IZLETA: 2.800,00                        Cena za decu do 12 godina: 2.300,00

Opšte odredbe:  Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska. Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 3 dana pre polaska. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska. Za jednodnevne izlete nije obezbežena zaštita u pogledu garancije putovanja

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Pratilac grupe - vodič u Temišvaru
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne troškove (u organizaciji agencije Ino partnera), eventualne ulaznice kao i ostale individualne troškove.

- Preporučuje se međunarodno zdravstveno osiguranje, u agenciji možete kupiti polisu.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Rok važnosti putne isprave mora da bude 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnot roditelja za maloletna lica.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "Subotica-trans"

Program putovanja 0040323

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".