Temišvar

Temišvar

26.10.2019

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 7.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćom usputnom pauzom u Kikindi. Dolazak u Temišvar, najveći  i najznačajniji grad Banata, često zbog svoje lepote nazivan i „Mali Beč“. U pratnji lokalnog vodiča sledi razgledanje: „Piaţa Victoriei“, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice te reprezentativna zdanja secesije... „Piaţa Libertăţii“, na kojem se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decebala. Odlazak na Trg jedinstva „Piaţa Unirii“,  na kojem su stub kuge, rimokatolička crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, pored koje je spomenik Milošu Crnjanskom. Sledi slobodno vreme za šetnju i odlazak u jedan od velelepnih parkova, nadaleko poznati “Park ruža“ ili odlazak u tržni centar „Iulius“. Polazak za Suboticu, sa usputnim stajanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Povratak na polazišno mesto u večernjim časovima.

 

CENA IZLETA 2.200,00

Opšte odredbe:  Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

- Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 3 dana pre polaska.
- Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.
- Deca do 12 godina = 1.700,00

Cena aranžmana obuhvata:  Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Volvo

- Pratilac grupe. Lokalni vodič u Temišvaru
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove.

- Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja, u agenciji možete kupiti polisu

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Rok važnosti putne isprave mora da bude 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnot roditelja za maloletne. 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.com, www.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r.   205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".