TREBINJE - DUBROVNIK

TREBINJE - DUBROVNIK

18-21.06.2020.

 

1. dan 18.06.   Polazak u 22.30 iz Subotice sa parkinga otvorenog univerziteta. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem Zvornik, Goražde…

2. dan 19.06.   Dolazak u Trebinje u prepopodnevnim časovima. Šetnja gradom i obilazak u pratnji lokalnog vodiča: platani, park sa spomenicima Dučiću i Njegošu, Andjelkina kapija… Potom odlazak na Crkvine, brdo iznad grada, gde se nalazi hercegovačka Gračanica i grob Jovana Dučića. Smeštaj u hotel IN***, nedaleko od centra grada. Slobodno vreme. Odlazak do Tvrdoša manastira izgradjenog u 16 veku, u prelepom prirodnom okruženju. Osim što je centar eparhije, poznat je i po proizvodnji kvalitetnog vina. Noćenje.

3. dan 20.06.   Doručak. Fakultativno prepodnevni izlet do Dubrovnika. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji lokalnog vodiča. Obilazak centra grada: palata Sponza, Orlandov spomenik, Stradun... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šetnju starim gradom. Preporučujmo odlazak na neku dubrovačku plažu na kupanje ili kratku plovidbu do ostrva Lokrum.
Povratak u Trebinje i slobodno vreme, šetnja starim trgom pod platanima. Noćenje.   

4. dan 21.06.   Doručak. Polazak ka Srbiji, putem preko Bileće i Sutjeske. Kraće zadržavanje na Tjentištu. Potom do Višegrada. Razgledanje “Na Drini ćuprije”, i Andrić grada sa reke. Putem preko Tare sa usputnom pauzom na Kaludjerskim barama i uz Drinu. Vožnja do Banje Koviljače- pauza. Putovanje preko Šapca i dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 98 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 40 eu za jednokrevetnu sobu.

Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.09.2020.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Smeštaj 2 noći u hotelu IN*** ( u 1/2 i 1/3 sobama) u Trebinju na bazi 2 noćenja sa doručkom ( švedski sto)

  • Razgled Trebinja i Višegrada u pratnji vodiča po programu

  • Pratilac grupe

  • Lokalni vodič u Trebinju

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: Izlet za Dubrovnik sa razgledom i lokalnim vodičem 10 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

 

Smeštaj putnika:

Hotel IN, kategorije *** smešten je uz centar Trebinja u pravcu brda crkvina. Nudi klimatizovane sobe sa TV, modernim kupatilima i besplatnim bežičnim internetom. Tip soba: dvo i trokrevetne.

Restoran služi lokalne specijalitete i jela internacionalne kuhinje, a ima kapacitet za 100 gostiju.

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".