Sunčana reka

Sunčana reka

03.10.2020

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak grupe iz Subotice je u ranim jutarnjim časovima 5.00 ispred autobuske stanice. Put nas vodi preko nacionalnog parka Fruška gora do Mačve, kroz bogata sela idemo ka Tršiću, rodnom selu Vuka Karadžića. U selu se nalazi etnografski park sa spomen kućom i više objekata narodne arhitekture. Ceo etno park je smešten u živopisnoj dolini rečice Žeravije. Središnje mesto ovog osobitog etnografskog spomen parka je Vukova kuća, zapravo rekonstruisana kuća porodične zadruge sa okućnicom, kakve su bile uobičajene u XIX veku. Obilazak spomen kuće u pratnji kustosa. Nakon kraće pauze nastavljamo u posetu manastiru Tronoša koji je podignut 1317. godine. Pauzu za kafu i odmor pravimo u etno selu “Sunčana Reka” koja pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju. Mogućnost ručka u restoranu „Pod brezom“. Nakon pauze program nastavljamo sa obilaskom Banje Koviljače koja je jedna od najlepših i najlekovitijih banja Balkana. Banja Koviljača je potpuno izgrađena tokom dvadesetih i tridesetih godina XX veka. Podignuti su luksuzni hoteli i vile, a lepo je uređen i park koji povezuje banjske objekte. Čuveni banjski park je stvaran po ugledu na zapadnoevropske i prostire se na površini od 40ha, predstavlja po veličini drugi park u Srbiji. Nakon kraće pauze sledi povratak za Suboticu u kasnim večernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.950,00 cena za decu do 12 godina: 2.450,00

Način plaćanja: u mesečnim ratama, zaključno sa 15.12.2020.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Ulaznice za: Tršić, etno selo Sunčana reka

  • Pratilac grupe i turistički vodič

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove. Eventualni ručak u Sunčanoj reci

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbežena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 461020 od 08.09.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".