Stanišići - Bijeljina

Stanišići - Bijeljina 14.05.2022.

 

Jednodnevni izlet 14.05.2022.: Polazak grupe iz Subotice u 05:30 h ispred glavne autobuske stanice. Putovanje do etno sela “ Stanišići” sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
 
Etno Selo "Stanišići" osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina  on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima, koji će sačuvati predstavu jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. vijeka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice. U okviru kompleksa se nalaze i etno restorani gde možete isprobati neke od specijaliteta tradicionalne kuhinje.
 
Slobodno vreme za uživanje u individualnim aktivnostima.  
Popodnevni odlazak do obližnje Biljeljine. Slobodno vreme možete iskoristiti za posetu manastira Sv. Vasilija Ostroškog - čiji hram predstavlja arhitektonsko i umetničko delo visoke vrednosti za čiju su izgradnju angažovani najbolji neimari ovoga kraja, dok će svi ljubitelji šopinga moći da potraže nešto po svom ukusu u Bijeljina City mall.
Polazak za Suboticu i povratak u polazišno mesto u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA: 1.900,00 RSD

Deca do 12 godina: 1.600,00 RSD

Način plaćanja: do polaska na put

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Obilasci po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 30 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 070522.

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".