Šiofok - Tihanj

Šiofok - Tihanj

30.07.2022.

BALATON… Poznato izletište i najveće jezero centralne Evrope, često ga nazivaju madjarskim morem. Okolina jezera nudi mnoštvo mogućnosti za obilaske: dvorci, banje, vinarije... Svojom lepotom i idealnim položajem izdvaja se Šiofok. Nalazi se na dve  plaže, srebrnoj i zlatnoj, iza kojih se nalazi centar grada sa Milenijumskim parkom i zaštitnim znakom – vodotornjem

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 6.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja preko Kelebije kroz Mađarsku ka Šiofoku... Očekivani dolazak posle 11.00h, sledi obilazak grada i znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča. Po završetku obilaska, slobodno vreme za odmor i kupanje ili fakultativno ukrcavanje na trajekt i plovidba brodom do Tihanja- kraća poseta. Povratak u Šiofok i slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju gradom. Povratak ka Subotici sa usputnom pauzom. Povratak na polazišno mesto u kasnijim večernjim časovima.

Cena izleta: 2.800,00  din            Cena za decu do 12 godina: 2.300,00 din

Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Obilasci po programu
- Turistički pratilac i vodič za Šiofok
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne troškove. Izlet za Tihanj, povratna karta za trajekt, autobuski transferi, lokalni vodič: 3.500 HUF

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja tri meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo međunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pre polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.


Program putovanja broj 220522
Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".