Segedin - Mako

Segedin - Mako

09.10.2021

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 7.00h ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja autoputem do Segedina. Po dolasku obilazak grada. Među velikim i lepim gradovima Mađarske izdvaja se Segedin. Grad koji živi uz reku Tisu. Nakon poplave 1879. car Franc Jozef pomaže meštanima da sagrade novi grad. Parkovi, šetališta, ulice okićene starim zgradama s kraja 19. i početka 20. veka u neoklasičnom i secesijskom stilu. Obalom reke Tise i od trga do trga provešće nas lokalni vodič... Sečenjijev trg među najvećim u centralnoj Evropi sa gradskom kućom i gvozdenom zgradom... Dugonjićev sa fontanom, Klauzal sa čuvenim poslastičarnicama... „Dom“ trg uz katedralu... Slobodno vreme u centru grada za individualno razgledanje ili odlazak do tržnog centra Arkad. Fakultativno odlazak do obale Tise i poseta tradicionalnoj ribljoj čardi gde se može probati čuveni Segedinski riblji paprikaš. Popodnevni odlazak do mesta Mako i „Hagymatikum“ banje, karakteristične arhitekture, nedaleko od Segedina. U kupalištu vas očekuje 17 bazena sa banjskom vodom za plivanje, hidromasažni, termalni, natkriveni i na otvorenom. U okviru kupališta je i svet sauna. Povratak u kasnim večernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.200,00 RSD

Cena za decu do 12 god.: 1.800,00 RSD

Način plaćanja: Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
- Ulaznice za banju Mako – popodnevna karta
- Pratilac grupe i lokalni turistički vodič
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove , eventualni ručak u Segedinu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, u agenciji se može kupiti polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbežena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 311021

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".