Sarajevo

Sarajevo

VRELO BOSNE – PIRAMIDE VISOKO

28 - 29. oktobar 2023.

1. dan 28.10. Polazak u 01.00h iz Subotice ispred glavnog ulaza u autobusku stanicu. Potom iz Bačke Topole. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem Loznica, Zvornik… U jutanjim časovima dolazak u Vlasenicu. Pauza u tržnom centru. Nastavak do Sarajeva gde se stiže u prepodnevnim časovima. Obilazak u pratnji vodiča. Poseta Svrzinoj kući, karakteristična kuća bogate porodice iz 19. veka koji pokazuje kako se živelo u prošlosti. Potom do crkve Svetog Arhanđela Mihajla, sagrađene još u srednjem veku... Razgled centra grada: Sebilj- čuveni trg sa česmom, Kazandžiluk sa mnoštvom starih zanatskih radionica i prodavnica, Gazi Husref Begova džamija, Bezistan, katolička crkva Srca Isusovog... Slobodno vreme u centru grada za šetnju, degustaciju ćevapa kod Želje ili kafu u Kući Sevdaha... Smeštaj u hotel, nedaleko od centra grada. Slobodno vreme. Noćenje. 

2. dan 29.10. Doručak. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima, vožnja do Vrela Bosne. U podnožju planine Igman, kod naselja Ilidža. Nalazi se spomenik prirode jedinstvene lepote. Reka Bosna izvire u nekoliko jakih kraških izvorišta okruženih zelenilom. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja do mesta Visoko. Poseta “Arheološkog parka bosanska piramida sunca” u okviru obilaska organizovana je arheološka tura... Fakultativno: Poseta izložbi artifakata pronađenih u tunelima Ravne  i posetu istim, objašnjenje koncepta piramide na primeru Zelene kristalne piramide, ulazak u Organsku komoru. Slobodno vreme u parku za šetnju i individualno razgledanje. Putovanje preko Bosne sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

Hotel BM ***  u Sarajevu. Na 150 metara od objekta nalazi se tramvajska stanica odakle često saobraćaju tramvaji do centra.U hotelu je na raspolaganju besplatan bežični internet. Sobe sadrže TV, garderober i kupatila opremljena tuš kabinom i peškirima.U restoranu se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola. Sa dva i tri odvojena kreveta.

Gostima hotela BM*** na raspolaganju su recepcija otvorena 24 časa dnevno, bar i zajednički salon.

    

CENA ARANŽMANA: 79 eu              cena za decu do 12 godina: 62 eu

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS.  Mogućnost plaćanja u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2023. Doplata 10 eu za jednokrevetnu sobu. 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 1 noć u hotelu BM*** u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto)
- Razgled Sarajeva u pratnji vodiča po programu.
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima:

- Paket ulaznica Sarajevo(Svrzina kuća, džamija, Vrelo Bosne... + porcija ćevapa „Kod Želje“ = 10 eu
- Ulaznice Piramide- Visoko 10 eu. Vođena arheološka tura sa posetom tunelima

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Obavezno medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj  0010323

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".