Sarajevo

SARAJEVO

27-28 mart 2021.

1. dan 27.03. Polazak u 02.00 iz Subotice ispred glavnog ulaza u autobusku stanicu. Potom iz Bačke Topole. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem Loznica, Zvornik… U jutanjim časovima dolazak u Vlasenicu. Pauza u tržnom centru. Nastavak do Sarajeva gde se stiže u prepodnevnim časovima. Obilazak u pratnji vodiča. Poseta Svrzinoj kući, karakterističan objekat iz 19 veka koji pokazuje kako se živelo u prošlosti. Potom do crkve Svetog Arhanđela Mihajla, sagrađene još u srednjem veku... Razgled centra grada: Sebilj- čuveni trg sa česmom, Kazandžiluk sa mnoštvom starih zanatskih radionica i prodavnica, Gazi Husref Begova džamija, Bezistan, katolička crkva Srca Isusovog... Slobodno vreme u centru grada za šetnju, degustaciju ćevapa kod Želje ili kafu u Kući Sevdaha... Smeštaj u hotel, nedaleko od centra grada. Slobodno vreme. Noćenje

2. dan 28.03. Doručak. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima, vožnja do Vrela Bosne. U podnožju planine Igman, kod naselja Ilidža. Nalazi se spomenik prirode jedinstvene lepote. Reka Bosna izvire u nekoliko jakih kraških izvorišta okruženih zelenilom. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja preko Goražda do Višegrada. Poseta čuvene “Na Drini Ćuprije” – mosta Mehmed Paše Sokolovića iz 1577 godine. Potom sledi poseta Andrićgradu, nastalom kao ideja našeg čuvenog režisera Emira Kusturice a posvećen nobelovcu Ivi Andriću. Poseta bioskopu sa projekcijom kratkog filma.

Putovanje preko planine Tare pa dolinom reke Drine sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 64 € 
Deca do 12 godina: 49 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 10 eu za jednokrevetnu sobu.
Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.06.2021.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj u hotelu BM INTERNATIONAL**** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje)
- Razgled Sarajeva, Vrela Bosne i Višegrada u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: porcija 10 ćevapa „Kod Želje“ i paket ulaznica za Sarajevo i Višegrad (Svrzina kuća, Džamija, Vrelo Bosne, Andićgrad bioskop)...  10 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Program putovanja broj 010121.

Smeštaj putnika:
Hotel BM INTERNATIONAL**** nalazi se na magistralnom putu Baščaršija-Ilidža. Nudi besplatan bežični internet i restoran. Hotel  nudi prostrane sobe sa pogodnostima, kao što su klima-uređaj i satelitska televizija. U okviru hotela nalaze se teretana, solarijum, sauna. Stanica za tramvaj koji vozi direktno u centar grada, nalazi se na 200 m.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".