Sarajevo - Piramide Visoko

SARAJEVO - PIRAMIDE VISOKO

04 - 05.12.2021.

SARAJEVO - PIRAMIDE

1. dan 04.12. Polazak u 01.00h iz Subotice ispred glavnog ulaza u autobusku stanicu. Potom iz Bačke Topole. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem Loznica, Zvornik… U jutanjim časovima dolazak u Vlasenicu. Pauza u tržnom centru. Nastavak do Sarajeva gde se stiže u prepodnevnim časovima. Obilazak u pratnji vodiča. Poseta Svrzinoj kući, karakterističan objekat iz 19. veka koji pokazuje kako se živelo u prošlosti. Potom do crkve Svetog Arhanđela Mihajla, sagrađene još u srednjem veku... Razgled centra grada: Sebilj- čuveni trg sa česmom, Kazandžiluk sa mnoštvom starih zanatskih radionica i prodavnica, Gazi Husref Begova džamija, Bezistan, katolička crkva Srca Isusovog... Slobodno vreme u centru grada za šetnju, degustaciju ćevapa kod Želje ili kafu u Kući Sevdaha... Smeštaj u hotel, nedaleko od centra grada. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan 05.12. Doručak. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima, vožnja do Vrela Bosne. U podnožju planine Igman, kod naselja Ilidža. Nalazi se spomenik prirode jedinstvene lepote. Reka Bosna izvire u nekoliko jakih kraških izvorišta okruženih zelenilom. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja do mesta Visoko. Poseta “Arheološkog parka bosanska piramida sunca” u okviru obilaska organizovana je arheološka tura... Fakultativno: Poseta izložbi artifakata pronađenih u tunelima Ravne i posetu istim, objašnjenje koncepta piramide na primeru Zelene kristalne piramide, ulazak u Organsku komoru. Slobodno vreme u parku za šetnju i individualno razgledanje. Putovanje preko Bosne sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 64 

Deca do 12 godina: 49 

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 10 eu za jednokrevetnu sobu

Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2021.

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj u hotelu BM *** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje)
- Razgledi u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: porcija 10 ćevapa „Kod Želje“ i paket ulaznica za Sarajevo (Svrzina kuća, Džamija, Vrelo Bosne)... 10 eu

Vođena arheološka tura sa ulaskom u tunele sa lokalnim vodičem... 10 eu na lokalitetu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Smeštaj putnika: 
Hotel BM*** nalazi se na magistralnom putu Baščaršija-Ilidža. Nudi besplatan bežični internet i restoran. Moderno opremljene, prostrane i udobne sobe, poseduju toalet sa kupaonicom, tv prijemnik sa kablovskim kanalima i telefonom. Stanica za tramvaj 3 koji vozi direktno u centar grada, nalazi se nedaleko od hotela.

Program putovanja broj 210621.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".