SARAJEVO

SARAJEVO

20-21.jul 2019.

 

  1. Dan. 20.07.2019. Polazak grupe ispred autobuske stanice Subotica u 00:30 h. Vožnja preko Novog Sada, Loznice i Zvornika sa usputnom pauzom, radi odmora putnika. Nastavak putovanja ka Sarajevu. Dolazak u grad u prepodnevnim časovima, gde sledi razgledanje grada u pratnji vodiča: Baščaršija, Inat kuća, Gazi Husrefbegova džamija, Begov Bezistan, jevrejska mahala... Svrzina kuća. Slobodno vreme za individualan program i degustaciju ćevapa. Smeštaj u hotel. Noćenje.
  1. Dan. 21.07.2019.  Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na Vrelo Bosne i uživanje u prelepom parku prirode. Povratak za Srbiju preko Višegrada. Planiran odlazak do čuvene “Na Drini Ćuprije“, mosta Mehmed paše Sokolovića iz 1577. Godine. Potom sledi  fakultativna poseta Andrićgradu, nastalom kao ideja Emira Kusturice. Fakultativni odlazak na ručak. Poslepodnevni polazak za Suboticu. Povratak u polazišno mesto u kasnim večernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 59 €

 

· Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS

· Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama

· Cena je formirana na minimum 40 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

· Doplata za jednokrevetnu sobu 15 eu

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan

- Smeštaj u Hotelu *** u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (usluživanje- švedski sto)

- Pratilac grupe, razgledanje Sarajeva u pratnji vodiča

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne troškove i fakultativne troškove (u organizaciji lokalne agencije):  10 eu paket za: ćevapi kod Želje (mala porcija), Vrelo Bosne, ulazi...

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija, pasoš da važi 90 dana po povratku sa putovanja. Za maloletne putnike, saglasnost oba roditelja.

Hotel nalazi se na magistralnom putu Baščaršija-Ilidža. Nudi besplatan bežični internet, besplatan parking i restoran. Hotel  nudi prostrane sobe sa pogodnostima, kao što su klima-uređaj i satelitska televizija.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".