Prag

PRAG

02-05.11.2017.

 

1. dan 02.11. Polazak u 22.30 iz Bačke Topole potom u 23.00 h iz Subotice ispred autobuske stanice. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku i Slovačku...
2. dan 03.11. Nastavak putovanja ka Pragu. Dolazak u prepodnevnim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča.Obilazak centra grada:Vaclavske Namjesti, Starogradski trg sa časovnikom Orloj i spomenikom Janu Husu, Jevrejska četvrt- Jozefov, Karlov most... Potom odlazak do Hradčana, češke predsedničke rezidencije, ranije samostalni grad sa najvećim dvorcem u Evropi, i čuvenom katedralom Svetog Vida, slobodno vreme. Smeštaj u hotel Fortuna City, koji je nedaleko od metro stanice Strašnice. Slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju Pragom. Povratak u hotel, noćenje.
3. dan 04.11. Doručak. Fakultativno odlazak u Dresden. Jedan od najlepših gradova bivše Istočne Nemačke i prestonica Saksonije. Na obali reke Elbe, okružen šumama i bogat parkovima. Grad, bogate culture i istorije u kom je stvarao Vagner. U poslednje vreme sve omiljenija destinacija za “šoping” turizam. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Prag u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Fakultativno: dvosatna vožnja brodom sa večerom, švedski sto uz razgledanje grada na prelepoj Vltavi. Povratak i noćenje u hotelu.
4. dan 05.11. Doručak. Napuštanje Praga i vožnja sa pauzom u tržnom centru Avion kod Brna, potom vožnja do slovačke prestonice Bratislave. Sledi panoramsko razgledanje (iz autobusa). Šetnja centrom grada u pratnji vodiča: Bratislavski dvorac iz 15. veka, palata Grisalkovič (predsednička palata), Narodno pozorište, centralni trg (Rolandova fontana, stara većnica, ambasade). Putovanje auto putem ka Subotici. Povratak u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 97

- Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate

- Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2018. Popust za decu do 12 godina, cena  70 eu. Doplata za jednokrevetnu sobu 25 eu.

- Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

- Smeštaj 2 noći u hotelu Fortuna City*** u Pragu na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)

- Lokalni vodič

- Pratilac grupe

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove:

- Izlet za  Drezden u pratnji lokalnog vodiča 15 e

- Vožnja brodom sa razgledanjem i večerom (švedski sto) 15 e

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po povratku sa putovanja.


 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 
Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".