Prag

Prag

27-30 oktobar 2022.

Zamislite grad iz bajke. Sa dvorcem na brdu, rekom koja krivuda kroz dolinu, ispresecanu starim kamenim mostovima… Zamislite kamene kule sa tornjevima koji ga čuvaju, trgove, stari sat, crkve… Zamislite bajku i posetite Prag da je proživite…

1. dan 27.10. Polazak u 22.15 h iz Bačke Topole, potom u 23.00 ispred autobuske stanice u Subotici. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku i Slovačku...

2. dan 28.10. Nastavak putovanja i dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Obilazak centra grada: Vaclavske Namjesti i spomenik zaštitniku grada Svetom Vaclavu, Lucerna, Starogradski trg sa časovnikom Orloj i spomenikom Janu Husu, Jevrejska četvrt- Jozefov, Karlov most... Potom smeštaj u hotel. Slobodno popodne za vožnju metroom ili tramvajem, individualno razgledanje i šetnju Pragom. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan 29.10. Doručak. Fakultativno izlet u Karlove Vari… najpoznatija banja centralne Evrope, gde se održava svetski čuven filmski festival, često su fasade ovog bajkovitog grada prikazivane u filmovima. Razgledanje centralnog šetališta: Stara banja, hotel Pupp, kupalište, šetališta, ruska crkva… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u Prag u popodnevnim časovima. U povratku odlazak do Hradčana, češke predsedničke rezidencije, ranije samostalni grad sa najvećim dvorcem u Evropi i čuvenom katedralom Svetog Vida. Slobodno vreme. Povratak i noćenje u hotelu.

4. dan 30.10. Doručak. Napuštanje Praga i vožnja sa pauzom u tržnom centru Avion kod Brna. Bratislava- poseta Slovačkoj prestonici. Razgled tvrđave sa koje seže pogled na Dunav, Petržalku i mostove, potom do centra grada: crkva Svetog Martina gde su krunisani Habzburški vladari, Opera, Rolandova fontana. Slobodno vreme za individualno razgledanje. Putovanje auto putem ka Subotici. Povratak u kasnim večernjim časovima.

 

Hotel Energie*** nalazi se u delu Praga koji se zove Motol. Odlično je povezan sa centrom grada direktnom tramvajskom linijom. Sobe sadrže TV sa ravnim ekranom i prostor za sedenje. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem, fenom za kosu i peškirima. Hotel Energie raspolaže terasom i recepcijom koja radi 24 časa dnevno. Ostali sadržaji obuhvataju turistički desk, ostavu za prtljag i prodajni automat.

 

      

CENA ARANŽMANA: 125 €                        Cena za decu do 12 godina: 105 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 60 eu za jednokrevetnu sobu. 

Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2022.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 2 noći u hotelu Energie *** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Pragu na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje) 
- Razgled Praga u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: 

Izlet za Karlove Vari sa uračunatim lokalnim taksama, razgledom i lokalnim vodičem 15 eu
Plovidba Vltavom turističkim brodom sa večerom tipa švedski sto u trajanju od 2 sata 15 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Program putovanja broj 220822
Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".