Plitvice - Trst - Piran - Ljubljana

Plitvice - Trst - Piran - Ljubljana

27.-30.jun.2018.

 

 

1. dan 27.06. Polazak u 23.00 h iz Subotice ispred autobuske stanice. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, auto putem kroz Hrvatsku...
2. dan 28.06. Dolazak do Smiljana i poseta rodnoj kući Nikole Tesle.
Potom do obližnjih Plitvičkih Jezera... Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom izuzetnom prirodnom lepotom ovo je područje oduvek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. aprila 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. A međunarodno priznanje dobijaju 1979. godine, upisom na UNESCO-vu Listu svjetske baštine. Fakultativno obilazak gornjih i donjih jezera u trajanju od 4 sata sa lokalnim vodičem. Slobodno vreme za individualno razgledanje. 
Nastavak putovanja u popodnevnim časovima, vožnja preko Rijeke do Italije- Trst. Smeštaj u Hotel Sonia, San Dorligo della Valle. Na oko 5 km od centra grada, nedaleko od slovenačke granice. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.
3. dan 29.06. Doručak. Poseta najsevernijem gradu Jadrana, Trstu. 
Grad koji je Jugoslavija obožavala... Prestonica pokrajine Friuli Venezia Giulia, sa svojom mediteranskom klimom, šetalištima i znamenitostima danas je jedan od najpoželjnijih gradova za život u Italiji... Razgledanje grada u pratnji vodiča: Srpska crkva Sv. Spiridon, Ponte Roso, San Antonio Nuovo, trg ujedinjenja... Slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti... Odlazak na slovenačku rivijeru i poseta romantičnom Piranu: Stara luka sa svetionikom, Tartinijev trg, crkva Svetog Jerneja... Slobodno vreme za šetnju starim gradom gde se prepliću uticaji Venecije i Habsburga...
Povratak u hotel u večernjim časovima, noćenje.
4. dan 30.06. Doručak. Jutarnji polazak iz Italije i kraća vožnja do slovenačke prestonice... Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Sa novim šetalištima i baštama oko reke Ljubljanice, nova je hit destinacija evropskog turizma. Razgledanje Ljubljane u pratnji vodiča: barokna gradska većnica, centralna tržnica, katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most... 
Slobodno vreme za ručak i individualno razgledanje. Pauza u jednom od tržnih centara. Nastavak puta i vožnja kroz Sloveniju i Madjarsku, povratak u polazišno mesto u ranim jutarnjim časovima... 
 

 

 

CENA ARANŽMANA: 125 €

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.10.2018.
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 30 eu. Doplata za superior sobu 10 eu
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. 
     

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan
- Smeštaj 2 noći u hotelu SONIA*** na bazi noćenja sa doručkom ND u dvo i trokrevetnim sobama
- Lokalni vodič
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove:

- Ulaznica za Plitvice sa vodjenjem 4 sata, 25 eu
- Ulaznica za Smiljan sa vodičem,  5 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Polisu medjunarodnog zdravstvenog osiguranja možete nabaviti u turističkoj agenciji, po uslovima osiguravajuće kuće.

Hotel Sonia***, nalazi se na 6 km od centra Trsta, pored auto puta. U prizemlju su restoran sa terasom, bar i recepcija. Poseduje WiFi. Sobe sa kupatilima. Doručak je švedski sto. 

 

 

Ovo je reklamni letak, detaljan program putovanja potražite u turističkoj agenciji.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".