Ohrid

OHRID

Sveti Naum - Skoplje

25-28.05.2017.

Postanite deo priče o svetlom Lihnidosu. Gradu poznatom još u doba antike, nekadašnje sedište arhiepiskopije i mesto osnivanja prvog slovenskog univerziteta. Tragove su ovde ostavili mnoge vojskovodje i državnici, od Filipa Makedonskog preko Samuila do Vizantiskih velikaša. Kažu da onaj ko jednom upozna Ohrid, uvek se vraća.

Proverite... 

1. Dan 25. 05. Polazak iz Subotice ispred autobuske stanice u 21.00h. Noćna vožnja autoputem do Makedonije...

2. Dan 26. 05. Putem preko Skoplja i Tetova prepodnevni dolazak u Ohrid. Smeštaj u hotel ***. Odmor. Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg sa spomenicima svetom Klimentu i Naumu, crkve Svete  Sofije, Bogorodice Perivplete, Samuilova tvrđava, amfiteatar... Povratak u hotel. Fakultativno vožnja brodom i razgledanje grada sa jezera. Slobodno vreme i noćenje.

3. Dan 27. 05. Doručak. Slobodno vreme u Ohridu za odmor i individualno razgledanje. Fakultativno odlazak na južnu stranu jezera, gde se na izvorima Crnog Drima nalazi manastir posvećen Svetom Naumu, učeniku Ćirila i Metodija. Prvobitni manastir je izgrađen u desetom veku i iz njegovog dvorišta pruža se prelep pogled na jezero. Povratak u Ohrid u popodnevnim časovima. Slobodno vreme i noćenje.

4. Dan 28. 05. Doručak. Polazak ka Skoplju gde se stiže u podnevnim časovima. Razgledanje starog grada: Kameni most, crkva Svetog Dimitrija, tvrđava Kale. Slobodno vreme za odmor. Polazak ka Subotici. Noćna vožnja. Povratak u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 98 eu

- Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.07.2017

- Popust za decu do 12 godina, cena 85 eu. Doplata za jednokrevetnu sobu 20 eu

- Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo

- Smeštaj x 2, Hotel Flamengo ****, Ohrid (usluga noćenje, doručak- švedski sto)

- Lokalni vodiči: Ohrid, Skoplje

- Pratilac grupe

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove.

- Vožnja brodom Ohridskim jezerom – oko 10 eu u zavisnosti od broda

- Izlet za sveti Naum sa ulaznicom 10 eu

Eventualne ulaznice u muzeje.

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija, pasoš. Polisu medjunarodnog zdravstvenog osiguranja možete nabaviti u turističkoj agenciji, po uslovima osiguravajuće kuće.

Hotel Flamengo **** nalazi se na glavnom gradskom bulevaru nedaleko od pijace i gradskih zidina. Moderno opremljen sa restoranom i otvorenim bazenom. Način usluživanja doručka je švedski sto. Sobe su opremljene: klima uredjajem, Wifi, mini bar. Struktura je singl, dvokrevetne ili trokrevente.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas