OPUSTASER - MORAHALOM

OPUSTASER - MORAHALOM

27.11.2021.

Jednodnevni izlet (Subota) 27.11.2021.: Polazak grupe iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Prelazak granice i dolazak u Segedin. Poseta gradu na Tisi u pratnji vodiča. Parkovi, šetališta, ulice okićene starim zgradama s kraja 19. i početka 20. veka u neoklasičnom i secesijskom stilu.
Slobodno vreme u centru grada za individualno razgledanje i šetnju. Potom odlazak do Opustasera. Istorijski memorijalni park posvećen je doseljavanju i životu Mađara na ovim prostorima od doseljavanja 896 godine pa dalje kroz istoriju. Tu se nalazi i jedna od najvećih panoramskih slika Evrope- Dolazak Mađara u Panonsku niziju “Feszty-körkép”.
U parku koji se prostire na preko 50 ha nalaze se jurte, arheološki ostaci manastira, park za streličarstvo… Potom odlazak do Morahaloma i banje Sv. Eržebet sa velikim brojem bazena na otvorenom i zatvorenom prostoru sa termalnom vodom, saunam i velnes uslugama. Kupanje u trajanju 3 sata. Polazak za Suboticu i dolazak pred autobusku stanicu u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 3.200,00 RSD 
Deca do 12 godina: 2.700,00 RSD

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Razgled Segedina i Opustasera u pratnji vodiča po programu
- Ulaznice za: Opustaser (Festi karta), Morahalom (3 sata kupanja)
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove. Ulaz u ZOO vrt 3.500 HUF. Do 18 i stariji od 65 god. sa popustom

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje.
Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Program putovanja broj 270721.

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".