Niš - Sofija

Niš - Sofija

27-29.06.2020.

 

 
 
 
 
1. dan 27.06.: Polazak iz Subotice u 05:00h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja sa usputnim pauzama. U pratnji lokalnog vodiča turistički obilazak grada NIŠA koji započinje posetom arheološke sale Narodnog muzeja, gde se uz stalnu postavku mogu pogledati i eksponati iz čuvenog nalazišta Mediana. Zatim odlazak do spomen obeležja ĆELE KULA, koju su podigli Turci kao opomenu sprskim ustanicima i poseta spomenika ČEGAR koji je simbol utvrđenja vojnika, podignut za pedesetogodišnjicu oslobođenja Niša od Turaka – u pratnji stručnog vodiča. Odlazak do centralnog dela grada Niša i nastavak razgledanja grada (bez ulazaka): NIŠKE TVRĐAVE, reke NIŠAVE, spomenik oslobodiocima Niša, spomenik kralju Aleksandru, Stevanu Sremcu i Kalči, Kazandžijsko sokače, Čairska česma, Banovina, Pasterov zavod, Narodno pozorište...
Smeštaj u hotelu ’’Complex Vidikovac“ 3*. Fakultativno odlazak u kafanu na večeru. Noćenje.
 
2. dan 28.06.: Doručak. Oko 7.30 polazak ka Bugarskoj i prestonici Sofiji. Obilazak grada u pratnji vodiča: Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, arheološki muzej, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje. Povratak u Niš.
Eventualna večera u hotelu. Noćenje.
 
3. dan 29.06.: Doručak. Odjavljivanje iz hotela i odlazak u Đavolju Varoš, remek delo prirode sa 202 kamene figure u sklopu istoimenog turističkog kompleksa. Pored kula koja su glavna atrakcija, obilaze se i okna saskih rudnika iz 13. Veka, kao i crkva iz istog perioda, Crveno vrelo… Polazak za Suboticu autoputem sa usputnom pauzom po potrebi grupe. Dolazak na polazišno mesto do 22 časa.
 

Opšte odredbe:

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS
- Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.09.2020.
- Cena je formirana na min. 40 plativih putnika.
- Rezervacija jednokrevetne sobe 30 eu

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan, MAN
Smeštaj u Hotelu Vidikovac *** u Nišu na bazi 2 noćenja sa doručkom
(način usluživanja- švedski sto, samoposluživanje) u dvo i trokrevetnim sobama
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:

individualne i fakultativne troškove (u organizaciji lokalne agencije)
- izlet za Sofiju 15 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija.

 

CENA ARANŽMANA: 112 eura

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije

JP "SUBOTICA-TRANS" Matka Vukovića 9. 24000 Subotica,

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".