Niš - Sofija

Niš - Sofija

27-29.06.2020.

 

Broj programa 100620 od 04.03.2020.

1. dan 27.06.: Polazak iz Subotice u 05:00h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja sa usputnim pauzama. U pratnji lokalnog vodiča turistički obilazak grada NIŠA koji započinje posetom arheološke sale Narodnog muzeja, gde se uz stalnu postavku mogu pogledati i eksponati iz čuvenog nalazišta Mediana. Zatim odlazak do spomen obeležja ĆELE KULA i poseta spomenika ČEGAR koji je simbol utvrđenja vojnika, podignut za pedesetogodišnjicu oslobođenja Niša od Turaka – u pratnji stručnog vodiča. Odlazak do centralnog dela grada Niša i nastavak razgledanja grada (bez ulazaka): NIŠKE TVRĐAVE, reke NIŠAVE, spomenik oslobodiocima Niša, spomenik kralju Aleksandru, Stevanu Sremcu i Kalči, Kazandžijsko sokače, Čairska česma, Banovina, Pasterov zavod, Narodno pozorište... Smeštaj u hotelu ’’Complex Vidikovac“ 3*. Fakultativno odlazak u kafanu na večeru. Noćenje.

2. dan 28.06.: Doručak. Oko 7.30 polazak ka Bugarskoj i prestonici Sofiji. Obilazak grada u pratnji vodiča: Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, arheološki muzej, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje. Povratak u Niš. Eventualna večera u hotelu. Noćenje.

3. dan 29.06.: Doručak. Odjavljivanje iz hotela i odlazak u Đavolju Varoš, remek delo prirode sa 202 kamene figure u sklopu istoimenog turističkog kompleksa. Pored kula koja su glavna atrakcija, obilaze se i okna saskih rudnika iz 13. Veka, kao i crkva iz istog perioda, Crveno vrelo… Polazak za Suboticu autoputem sa usputnom pauzom po potrebi grupe. Dolazak na polazišno mesto do 22 časa.

 

CENA ARANŽMANA: 112 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.07.2020. Cena za decu do 12 godina: 90 eu

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Smeštaj 2 noći u hotelu Vidikovac*** ( u 1/2 ili 1/3 sobama) u Nišu na bazi 2 noćenja sa doručkom ( švedski sto, samoposluživanje)

  • Razgled Niša u pratnji vodiča po programu

  • Pratilac grupe

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: Izleta za Sofiju 15 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se međunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Hotel Vidikovac*** se nalazi u Nišu i nudi klimatizovane sobe sa flat-screen TV-om i besplatnom WiFi mrežom. Hotel poseduje recepciju otvorenu non-stop, zajednički salon sa barom i terasu. Gostima su takođe na raspolaganju posluga u sobi i ostava za prtljag. Sve sobe u hotelu su opremljene prostorom za sedenje, radnim stolom i sopstvenim kupatilom. Pojedine sobe imaju i terasu. U dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.U hotelu Vidikovac je kontinentalni doručak- samoposluženje. Gostima su takođe na raspolaganju posluga u sobi i ostava za prtljag
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".