Letnji koncert Bečke filharmonije

Koncert Bečke filharmonije

18-19. Septembar 2020

18 septembar 2020. Polazak u 01:00h iz Bačke Topole kod Vatogasnog doma. Polazak iz Subotice u 01:30 h ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Beč oko 9 časova. Šetnja do centra grada, obilazak znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča u trajanju od 3h: Gradska kuća, Opera, pozorište, bečki univerzitet, katedrala Sv.Stefana, parlament, Carska palata- Hofburg... Sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti, individualna poseta parku Prater ili Maria Hilfe Strase. Sat vremena pre početka Letnjeg koncerta Bečke filharmonije polazak za „Schönbrunn“.

U jedinstvenom ambijentu bečkog dvorca svake godine održava se koncert kojim se završava sezona bečke filharmonije – „Sommernachstkonzert“ (koncert letnje noći). Velika scena ispred dvorca u predivnom cvetnom parku sa Neptunovom fontanom pod zaštitom uneska, vatromet, svetlosni efekti... I što je najvažnije jedan od najboljih svetskih orkestara...

Nakon završetka koncerta povratak ka Srbiji sa kraćim usputnim pauzama.

19 septembar 2020. Povratak u Srbiju u ranim jutarnjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 43 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2020. Cena za decu do 12 godina: 34 eu

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Razgled Beča u pratnji vodiča po programu

  • Pratilac grupe

  • Troškovi organizacije

  • Bečki koncert je besplatan / ne plaća se ulaznica

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa 260820 od 15.05.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".