Krupajsko vrelo - Resava

Krupajsko vrelo - Resava

9 april 2022.

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u ranim jutarnjim satima- 4.00 ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja autoputem preko Beograda i Despotovca do Krupajskog vrela... U podnožju planine Beljanica u prelepom Homolju, nalazi se vrelo posebne lepote. Voda izvire na dubini od 70 metara i čini ovo kraško jezero iz kog se formira Krupajska reka.

Sledi putovanje do Resavske pećine i njen obilazak u pratnji lokalnog vodiča. Resavska pećina jedna je od najstarijih ispitanih pećina u našoj zemlji, stara je oko 80 miliona godina, dok se stari nakit u njoj procenjuje na 45 miliona godina. Temperatura je konstantna i iznosi 7 stepeni. Unutrašnjost pećine obiluje brojnim i raznovrsnim dvoranama, kanalima, galerijama, stubovima, stalaktitima, stalagmitima, draperijama i okamenjenim vodopadima...

Nakon posete pećini nastavlja se put do vodopada- Lisine i Veliki Buk. Pauza za ručak i individualna razgledanja. Povratak sa usputnom posetom manastiru Manasija iz XV veka, zadužbine despota Stefana Lazarevića, viteza Reda Zmaja, prosvetitelja i pokrovitelja umetnosti i kulture. Povratak kući autoputem sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Povratak u Suboticu u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA: 3.450,00 din                   Cena za decu do 12. godina: 2.950,00 din                                   

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Ulaznice i takse za: Resavsku pećinu, Lisine i Veliki Buk
- Razgled u pratnji vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Jednodnevni izleti ne potpadaju pod garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Program putovanja broj 150422

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".