Krupajsko vrelo - Resavska pecina

Krupajsko vrelo - Resavska pećina

17.10.2020

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u ranim jutarnjim satima- 4.00 ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja autoputem preko Beograda i Despotovca do Krupajskog vrela... U podnožju planine Beljanica u prelepom Homolju, nalazi se vrelo posebne lepote. Voda izvire na dubini od 70 metara i čini ovo kraško jezero iz kog se formira Krupajska reka.

Sledi putovanje do Resavske pećine i njen obilazak u pratnji lokalnog vodiča. Resavska pećina jedna je od najstarijih ispitanih pećina u našoj zemlji, stara je oko 80 miliona godina, dok se stari nakit u njoj procenjuje na 45 miliona godina. Temperatura je konstantna i iznosi 7 stepeni. Unutrašnjost pećine obiluje brojnim i raznovrsnim dvoranama, kanalima, galerijama, stubovima, stalaktitima, stalagmitima, draperijama i okamenjenim vodopadima...

Nakon posete pećini nastavlja se put do vodopada- Lisine i Veliki Buk. Pauza za ručak i individualna razgledanja. Povratak sa usputnom posetom manastiru Manasija iz XV veka, zadužbine despota Stefana Lazarevića, viteza Reda Zmaja, prosvetitelja i pokrovitelja umetnosti i kulture. Povratak kući autoputem sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Povratak u Suboticu u kasnim večernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 3.450,00 cena za decu do 12 godina: 2.950,00

Način plaćanja: Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Ulaznice za: Resavsku pećinu

  • Pratilac grupe i turistički vodič

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove , eventualni ručak na Lisinama

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 40 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pre polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 451020 od 08.09.2020.

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".