Koncert Letnje noći u Beču

Koncert Letnje noći u Beču

07-08.06.2024

    

 

 

 

 

 

Smeštaj gostiju je u EVENT HOTELU PIRAMIDA ****, lociran uz najveži bečki tržni centar SCS od koga do centra vozi direktna linija. Kvalitetan hotel, visoko rangiran u svom sastavu poseduje spa centar sa bazenima i saunama (besplatno za goste hotela). Prostrane sobe sadrže klimatizaciju, sef, minibar, sat TV, i kupatila sa fenom.

1. dan 07.06. Polazak iz Bačke Topole u 00:00h, potom iz Subotice u 00:30h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beč- grad iz snova za sve romantične i zainteresovane za istoriju. Odlazak u centar grada. Razgledanje znamenitosti u pratnji vodiča: Gradska kuća, pozorište, bečki univerzitet, opera, katedrala Sv. Stefana, parlament, carska palata – Hofburg, dvorac Belvedere(u trajanju od 3 sata). Slobodno vreme za ručak.  Odlazak do hotela. Smeštaj u hotel i kratka pauza za odmor. Polazak na koncert Letnje noći Bečke filharmonije koji se održava u vrtu Šenbrunske palate letnje rezidecije austrijskih vladara, koja je prograšena za svetsku baštinu i nalazi se pod zaštitom UNESCO. Ulaz na koncert je besplatan. Posle koncerta povratak u hotel. Noćenje.

2. dan 08.06. Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Napuštanje hotela. Odlazak do centra. Po želji individualno prepodnevno razgledanje grada. Predlažemo posetu nekom od prelepih bečkih muzeja: Prirodnjački, Istorije umetnosti, Albertina... Nakon ručka polazak za Srbiju. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica, potom u Bačku Topolu.

 

CENA ARANŽMANA: 140 €                Deca do 12 godina: 115 €

Plativo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 50 eu za jednokrevetnu sobu. 
Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.08.2024.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • Smeštaj 1 noć u hotelu PIRAMIDA**** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Beču na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje)
  • Razgled u pratnji vodiča po programu
  • Pratilac grupe
  • Troškovi organizacije
 
Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.
Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.~
Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Ukupno trajanje programa je dva dana sa jednim noćenjem u hotelu sa doručkom.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa putovanja 006/2024

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".