KRAKOV – TARNOV – VIELIČKA – BANSKA BISTRICA

KRAKOV – TARNOV – VIELIČKA – BANSKA BISTRICA

22 – 25.04.2019. 

 

1.dan – 22.04. Polazak u večernjim časovima. Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora. 
 
2.dan – 23.04. Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada u trajanju od 3h: Vavel brdo sa kraljevskim dvorcem i katedralom, pećina Zmaja - simbol Krakova, stari gradski trg Rinek, zvonik spomenik Adamu Mickijeviču, Crkva sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, ulice Kanonica, Grocka, Florijanska sa kulom i Barbakanom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktinosti. Noćenje.
 
3. dan – 24.04. Doručak. Odlazak u obližnji gradić Tarnov. Na oko 80 km od Krakova, na raskršću istorijskih drumova nalazi se šarmantni Tarnov. Gradić sa bogatom istorijom i specifičnom arhitekturom. Obilazak sa lokalnim vodičem i razgled starog grada, katedrala, tržnica sa gradskom kućom. U povratku slobodno vreme u centru Krakova, i obilazak nekih od  najvažnijih gradskih znamenitosti: Glavni trg , koji je najveći trg u Evropi koji potiče iz srednjeg veka, na trgu je uvek živo, oni koji žele mogu da se provozaju nekom od mnogobrojnih kočija. Povratak u hotel. Noćenje.
 
4. dan– 25.04. Doručak. Odlazak u rudnik soli Vielicka. Najstariji rudnik soli u Evropi, od 1978. proglašen je delom svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Dugačak je oko 300 km sa dubinom do 327 metara. Poseta rudniku obuhvata razgledanje hodnika dužine oko 3km. Tu se nalazi spektakularno podzemno jezero, mnogobrojne skulpture, lusteri, pošta, kraljevska kapela, koncertna dvorana. Nakon razgledanja rudnika  sledi polazak ka Srbiji  sa usputnim zadržavanjem u Banskoj Bistrici. Jedan od najlepših gradova Slovačke, ugnježđen medju planinama. Zimi popularno skijalište. Šetnja starim trgom kojim dominira krivi toranj pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme za odmor i razgledanje. Povratak u večernjim časovima.  

CENA: 140 e 

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.06.2019.   
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska. 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 2 noći u hotelu Perla*** u Krakovu na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)
- Izlet za Tarnov
- Izlet za Veličku sa ulaznicom i vodičem
- Lokalni vodič
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije 

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove: 

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije
- Eventualne ulaznice 

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po povratku sa putovanja. 

Hotel PERLA ***. Hotel Perła se nalazi u tihom delu Krakova i nudi elegantan smeštaj sa satelitskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom. Sobe su opremljene: tuš/wc, telefon... Recepcija hotela radi 24 sata dnevno. Odlično povezan tramvajem sa centrom grada. U okviru hotela je restoran, doručak je na bazi švedskog stola, individualno posluživanje. 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".